ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΖΟΥΜΠΑ – ΔΙΨΕΛΛΑ

ΚΩΣ:
Με αυτή τη δημοσίευση θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας, για τα συλλυπητήρια μηνύματα, την συγκινητική παρουσία στην εξόδιο ακολουθία και τις εκδηλώσεις αγάπης στο βαρύ πένθος μας για την απώλεια της πολυαγαπημένης μας Ζαχαρουλας Ελεονώρα Διψελλα .

Η Ζαχαρούλα μας ήρθε σαν Άγγελος σταλμένος από το θεό για να μας μάθει πως να παλεύουμε για το καλύτερο , να αγαπάμε τη ζωή και να τη ζούμε στο έπακρο! Είναι τιμή μας που τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε , και όχι μόνο εμείς, η οικογένεια της, αλλά και οι φίλοι που είχε σε ΟΛΗ την Ελλάδα ! Όλοι πρέπει να χαίρεστε ,σαν εμάς, που τη γνωρίσαμε !
Αύριο, Σάββατο , στις 8 το πρωί θα τελεστεί στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας (Αντιμάχειας) το μνημόσυνο για τη μνήμη της και ύστερα θα ακολουθήσει καφές στην καφετέρια Αντίμαχος (Μανιτάρια).

Latest..

Die Welt: «Τορπιλίζει» η Ελλάδα τη συμφωνία ΕΕ-Toυρκίας επειδή μεταφέρει πρόσφυγες από τα νησιά

ΛΕΣΒΟΣ: Εκτενές δημοσίευμα για την στάση της ελληνικής κυβέρνησης σε σχέση με τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για τους πρόσφυγες φιλοξενεί η εφημερίδα Die Welt. Το δημοσίευμα καταλήγει στη … [Read More...]

Αλλαγή Διοικητή στην 96 ΑΔΤΕ

ΧΙΟΣ : Αλλαγή φρουράς σήμερα Τρίτη, 20 Μαρτίου, στις 11 το πρωί στην Ταξιαρχία της Χίου.Στο στρατόπεδο Γκιάλα ο απερχόμενος Ταξίαρχος Δημόκριτος Κωνσταντάκος θα παραδώσει τη … [Read More...]