ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : O Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων Και Φίλων Ατόμων Με Αυτισμό Χίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Για το επιτυχημένο 3ημερο εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, ο Σύλλογος Αυτισμού Χίου θα ήθελε να ευχαριστήσει την κα Ντέπη Στουπάκη, τη Θεατρική Ομάδα Χίου, το Μουσικό Γυμνάσιο και τον κο Πέτρο Καρβούνη, το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου, την Κινηματογραφική Λέσχη, τη σοπράνο κα Αγάπη Παπαμήτσου και την πιανίστα κα Κατερίνα Πρίνου.
Για την χρηματοδότηση των εκδηλώσεων θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Χίου και το Mastihashop.
Για τη συμβολή τους στη διοργάνωση «Τρέχω για τον Αυτισμό», θέλουμε να ευχαριστήσουμε την 96 ΑΔΤΕ, το Σύλλογο Αθλητών Υγείας Χίου (Chiosrunning), την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου και το Δήμο Χίου.
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κομμωτήριο «Angels hair», στην κα Αγγελική Στρογγυλού και στην Ειρήνη, που διέθεσαν τα έσοδα του κομμωτηρίου την Τρίτη 2 Απριλίου, στο Σύλλογο Αυτισμού Χίου.
Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας των εκδηλώσεων, καθώς και στους εθελοντές που στήριξαν το όλο εγχείρημα.
Μα πάνω από όλα ευχαριστούμε τις Χιώτισσες και τους Χιώτες, που ανταποκρίθηκαν με τόση αγάπη στην πρόσκλησή μας και ήρθαν κοντά μας, να στηρίξουν το έργο μας και να μας γεμίσουν αυτοπεποίθηση και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.»

Latest..

Κατάσχεσαν οβίδες στον Μαραθόκαμπο!

ΣΑΜΟΣ: Φωτογραφία αρχείουΑστυνομικοί του Α.Τ. Μαραθοκάμπου εντόπισαν τη Μεγάλη Τρίτη σε υπαίθριο χώρο σε αγροτική περιοχή στον Μαραθόκαμπο της Σάμου 13 αυτοσχέδια βεγγαλικά … [Read More...]

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα! Άνοιξε ο καιρός ξεκίνησαν οι καταγγελίες στην αγορά της Μύρινας!

ΛΗΜΝΟΣ: Ο καιρός στη Λήμνο άνοιξε, με τους καταστηματάρχες να ανανεώνουν τα κατάστημα τους στην κεντρική αγορά του νησιού την Μύρινα… Αλλά άρχισαν και οι γνωστές καταγγελίες που … [Read More...]