Ευχαριστώ τους γιατρούς του Βοστάνειου και το πλήρωμα του &.Νήσος Ρόδος&.

ΧΙΟΣ : Ονομάζομαι Πτήνη  Ειρήνη, ετών 64, συνταξιούχος νοσηλεύτρια. Λόγω δουλειάς, υπέφερα χρόνια από τη μέση μου και η επιβάρυνση ήταν τόσο μεγάλη που η χειρουργική επέμβαση έγινε αναπόφευκτη.    Ο γιατρός που με ανέλαβε ήταν ο Νευροχειρούργος κος Σουρτζής Πέτρος στο Βοστάνειο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Κατά την επιστροφή  μου από τη Μυτιλήνη στη Χίο, μετά από μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση, ήταν αναγκαία η μεταφορά μου από το λιμάνι στην καμπίνα μου. 
   Ήταν απαγορευτικό να ανέβω με τις σκάλες του πλοίου, όπως και να κατέβω κατά την άφιξή μου στο λιμάνι της Χίου. Η δυσκολία αυτή αντιμετωπίστηκε άμεσα, χάρη στην ευαισθησία και την ανθρωπιά του πληρώματος του 《Νήσος Ρόδος》, το βράδυ της Δευτέρας 9-9-2019.
   Πιο συγκεκριμένα, με ανέβασαν με το ασανσέρ και με καρότσι στην καμπίνα μου. Το ίδιο έγινε και στην έξοδο μου στο λιμάνι της Χίου, όπου το προσωπικό με οδήγησε μέχρι την είσοδο των επιβατών και μου ευχήθηκαν  《Καλή ανάρρωση》.
   Πρώτη φορά αντιμετώπισα τέτοια ανθρωπιά και ευγένεια τόσο από το γιατρό μου όσο και από το πλήρωμα του πλοίου. Είναι από τα περιστατικά που πρέπει να αναφέρονται, καθώς αποδεικνύουν ότι ακόμα υπάρχει ανθρωπιά σε αυτό τον κόσμο. 

    Τους ευχαριστώ όλους θερμά.

Latest..