Ε.Α.Κ.Π. : Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα του Δ.Σ. και την περιοδεία της ΕΑΚΠ στη Λέσβο στις 30/10/18

ΙΚΑΡΙΑ:
ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
Της Ένωσης Υπαλλήλων  Πυροσβεστικού Σώματος  Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 31/10/2018 & ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π.
 ΣΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Πραγματοποιήθηκε μετά από πολλούς μήνες η προβλεπόμενη από το καταστατικό της Ένωσης, μηνιαία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Παράλληλα την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και επίσκεψη των εκλεγμένων μελών της Ε.Α.Κ.Π. Βορείου Αιγαίου στην Π.Υ. και τα κλιμάκια της Λέσβου, όπου έγινε ενημέρωση και συζήτηση με τους συναδέλφους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Κατά την διάρκεια των επισκέψεων τονίστηκε ακόμη μια φορά, η αναγκαιότητα της συμμετοχής και δράσης των συναδέλφων στην Ένωση, ως μόνη διέξοδος από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Μέσα από τον διάλογο που αναπτύχθηκε με τους εργαζόμενους κατά την διάρκεια της περιοδείας, προέκυψε ότι το πιο σημαντικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν στο σύνολο των κλιμακίων, είναι η έλλειψη προσωπικού. Τονίστηκε από τους συναδέλφους ότι αν και στην οργανική δύναμη τα Π.Κ. της Λέσβου φαίνονται να είναι πλήρη, στην πραγματικότητα οι υπάλληλοι που εργάζονται όλο το 24ωρο  είναι πολύ λιγότεροι, με αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοι να στερούνται του δικαιώματος της καλοκαιρινής άδειας, ακόμη και των προγραμματισμένων ημερήσιων αναπαύσεων.
Πολύ σοβαρό όπως διαπιστώσαμε, για ακόμη μία φορά, είναι και το πρόβλημα με το κτίριο του Π.Κ. Πλωμαρίου. Το συγκεκριμένο θέμα το οποίο έχουμε αναδείξει και με παλαιότερες ανακοινώσεις, έχει επιδεινωθεί λόγο και του σεισμού που έπληξε την περιοχή το προηγούμενο έτος.
Όλα αυτά συνάδελφοι τέθηκαν από τα εκλεγμένα μέλη της Ε.Α.Κ.Π. στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που διεξήχθη την ίδια μέρα και έγινε απαιτητό από το προεδρείο να παρέμβει προς επίλυση των ζητημάτων αυτών.
Η απάντηση του προεδρείου, μέσω του προέδρου, ήταν ότι δεν πρέπει να παρέμβουμε γιατί οι καταγγελίες για μη χορήγηση αδειών, έγιναν από συναδέλφους που δεν είναι μέλη της Ένωσης μας. Μετά από την έντονη κριτική που ασκήθηκε, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, χωρίς την συναίνεση της Ε.Α.Κ.Π., να γίνει εντός 15ημερου επίσκεψη από τον πρόεδρο της Ένωσης στο Π.Κ. Πλωμαρίου ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο οι εγγεγραμμένοι στην Ένωση επιθυμούν την παρέμβαση ή όχι !!!
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, δεν είναι η πρώτη φορά που το προεδρείο της Ένωσης υπεκφεύγει των ευθυνών του και αρνείται να παρέμβει προς την Διοίκηση, όταν παραβιάζονται δικαιώματα συναδέλφων. Ανάλογη αντιμετώπιση υπήρξε κατά το παρελθόν και για προβλήματα που διαπιστώθηκαν στο Κλιμάκιο της Αγιάσου. Σε γενικές γραμμές η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου αδιαφορεί για τα προβλήματα των συναδέλφων.
Η Ε.Α.Κ.Π. κατήγγειλε την απαράδεκτη στάση της πλειοψηφίας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ., όπως και την επαναλαμβανόμενη παραβίαση της παρ. 1 του άρθρου 13 του καταστατικού, λόγο της μη σύγκλησης, για αρκετούς μήνες, του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και για την μη διεξαγωγή της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μελών που έπρεπε να έχει συγκληθεί στο 1ο τρίμηνο του 2018.
Απαιτήσαμε επίσης να παρθεί απόφαση για την σύγκληση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης μέσα στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, όπως προβλέπεται από την παρ. 3 του άρθρου 10 του καταστατικού και να ξεκινήσει από τώρα η προετοιμασία της, ώστε να αποκτήσει η διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης την ουσία που αρμόζει.
Αντί όμως η πλειοψηφούσα παράταξη να συμμορφωθεί επιτέλους με τις διατάξεις του καταστατικού μας, το οποίο διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και την ουσιαστική συμμετοχή των μελών στις διεργασίες της Ένωσης. Αποφάσισε κατά παράβαση του καταστατικού, να επισπεύσει την Γενική Συνέλευση για τον μήνα Νοέμβριο με ανοιχτή μάλιστα ημερομηνία για όποτε βολεύει τους σχεδιασμούς της και οι εκλογές για τα όργανα της Ένωσης να γίνουν  τον Δεκέμβριο, με πρόσχημα την μεγαλύτερη προσέλευση στην εκλογική διαδικασία με αφορμή την γιορτή του Π.Σ. για τους Τρείς Παίδες εν Καμίνω. Η  αντικαταστατική απόφαση πάρθηκε παρά τις διαμαρτυρίες της Ε.Α.Κ.Π.  και χωρίς να ληφθεί υπόψη η σημασία της προετοιμασίας μιας τέτοιας διαδικασίας, παρά μόνο ο αριθμός των ψηφοφόρων.
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, ένας μεγάλος όγκος των ανακοινώσεων της Ε.Α.Κ.Π. αφορούν είτε την αδράνεια του προεδρείου, είτε παραβιάσεις του καταστατικού και γενικότερα ενέργειες που οδηγούν σε εκφυλισμό της λειτουργίας του συνδικαλιστικού μας οργάνου. Επειδή όμως το Δ.Σ. με ευθύνη της πλειοψηφίας έχει καταντήσει πλέον να έχει διακοσμητικό χαρακτήρα και η όλη δραστηριότητα του να εξαντλείτε σε δημόσιες σχέσεις και κινήσεις ψηφοθηρικής τακτικής, ενημερώσαμε και προειδοποιήσαμε παράλληλα το προεδρείο, ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε καμία άλλη καταστατική παραβίαση και πως η Ε.Α.Κ.Π. θα προσφύγει σε ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να σταματήσουν οι αντικαταστατικές τακτικές του.
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, μέλη της Ένωσης και μη.
Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών από την ίδρυση της, παλεύει για σωματεία ζωντανά με δράση σε αγωνιστική κατεύθυνση και με ουσιαστική συμμετοχή των μελών και όχι για το πώς θα δημιουργούνται εφεδρείες ψηφοφόρων, για να διαμορφώνονται πλειοψηφίες που φέρουν ακέραια την ευθύνη  για την σημερινή κατάσταση του συνδικαλιστικού κινήματος.
Παλεύει για να εκλέγονται με το αγωνιστικό πλαίσιο της Ε.Α.Κ.Π. αγωνιστές συνάδελφοι, μέλη των Δ.Σ. και για αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία, για να βάζουν πάνω απ’ όλα την υπεράσπιση των εργασιακών μας συμφερόντων και όχι για να βάζουν πλάτη στις αντεργατικές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων όπως κάνει με την αδράνεια της η σημερινή διοίκηση της Ένωσης και η πλειοψηφία στην Ομοσπονδία.
Συναδέλφισσες –Συνάδελφοι η λύση για την ανατροπή αυτής της κατάστασης περνάει μόνο από το χέρι μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους που εντάχθηκαν στο μόνιμο προσωπικό, αλλά και τους εναπομείναντες 5ετης συναδέλφους, να ενταχθούν στη δύναμη της Ένωσης και να στηρίξουν τις προσπάθειες της Ε.Α.Κ.Π για τον αγωνιστικό της προσανατολισμό με το διεκδικητικό της πλαίσιο.
Η Ε.Α.Κ.Π. στο πρόσφατο παρελθόν έχει δώσει δείγματα γραφής με τα στελέχη της στην Διοίκηση της Ένωσης, για το τι εστί διεκδικητικό – αγωνιστικό και ασυμβίβαστο συνδικαλιστικό όργανο στο πλευρό των εργαζομένων. Είναι καιρός πλέον να ανατρέψουμε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, που όσο διαρκεί, συμβάλει στην κατάργηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και επηρεάζει αρνητικά το μέλλον των οικογενειών μας.                                
Για την Ε.Α.Κ.Π.
Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Βορείου Αιγαίου
Παράλαιμος Λευτέρης – Τσαχάς Γιώργος

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
Της Ένωσης Υπαλλήλων  Πυροσβεστικού Σώματος  Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π.
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ – ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ
 
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Η  Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών με αφορμή την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των αιρετών μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Μεταθέσεων Πυρονόμων – Αρχιπυροσβεστών – Πυροσβεστών, σας καλεί να στηρίξετε μαζικά το αγωνιστικό ψηφοδέλτιό της.
Οι τροποποιήσεις στον Κανονισμό Μεταθέσεων που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. ( Π.Δ. 13/2017 ), επέβαλλαν ξεσπίτωμα με μεταθέσεις και μετακινήσεις, νέες οικονομικές επιβαρύνσεις και διάλυση του οικογενειακού προγραμματισμού σε εκατοντάδες συναδέλφους μας. Είναι στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης η επιβολή και νέων αντίστοιχων μέτρων, που θα ξεσπιτώνουν και θα επιβαρύνουν το σύνολο των πυροσβεστών. Θα εντείνονται συνεχώς τα φαινόμενα τρομοκράτησης και εκβιασμών σε βάρος μας.
Σας καλούμε να ενισχύσετε και να αναδείξετε ισχυρή την Ε.Α.Κ.Π. στις εκλογές, για να εκλέξει εκπρόσωπο στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και να έχει τη δυνατότητα:

Να σταθεί με συνέπεια υπέρ των δικαιωμάτων, των αναγκών και των συμφερόντων των πυροσβεστών.

Να αντιστέκεται στην εφαρμογή της αντεργατικής πολιτικής και της σημερινής κυβέρνησης, που εφαρμόζεται και στο καθεστώς των μεταθέσεων – αποσπάσεων.

Να προτάσσει και να εμμένει στις θέσεις της για αδιάβλητες υπηρεσιακές διαδικασίες, με αντικειμενικά κριτήρια, στη βάση της δικής της πρότασης για τον Κανονισμό Μεταθέσεων.

Τονίζουμε και υπενθυμίζουμε για ακόμα μια φορά την τεράστια προσπάθεια και την προσφορά της Ε.Α.Κ.Π. υπέρ των δικαιωμάτων των πυροσβεστών, στα έτη 2010 έως 2014 όταν συμμετείχαμε με εκπρόσωπό μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων και για πρώτη φορά από την λειτουργία του θεσμού των υπηρεσιακών συμβουλίων το 1996:

Υπήρχε συνεχής ενημέρωση για όλα τα θέματα σχετικά με τις αποφάσεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, που απασχολούσαν τους συνάδελφους.

Γίνονταν παρεμβάσεις όταν προέκυπτε άδικη μεταχείριση συναδέλφων και πετύχαινε σε πλείστες περιπτώσεις την θετική έκβαση για την επίλυση των προβλημάτων τους, που αφορούσαν είτε αποσπάσεις είτε μεταθέσεις.

Απαιτούσαμε να κρατούνται πλήρη πρακτικά για κάθε απόφαση και για κάθε τοποθέτηση μελών του Συμβουλίου και αξιοποιήσαμε την αναγραφή των πρακτικών για την υπεράσπιση συναδέλφων που δεν ικανοποιούνταν τα αιτήματά τους.

Υπερασπιστήκαμε με θετική έκβαση συναδέλφους που αδικούνταν από αποφάσεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και κατέφευγαν σε νομικά μέσα.

Καταγγέλλαμε για τις παραβιάσεις και τις καταστρατηγήσεις την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία, καλώντας ταυτόχρονα σε άμεση κινητοποίηση τα συνδικαλιστικά μας όργανα.

Προτείναμε ένα δίκαιο σύστημα υλοποίησης των τακτικών μεταθέσεων που έδινε άμεσες λύσεις, εξαλείφοντας τις αδικίες των παρελθόντων ετών. Η συγκεκριμένη πρότασή μας που απορρίφθηκε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, αποκαθιστούσε όλους τους συναδέλφους που βρισκόταν μακριά από την πόλη συμφερόντων τους, με ευθύνη των εκάστοτε κυβερνήσεων που δεν πραγματοποίησαν τις απαιτούμενες προσλήψεις για την κάλυψη των πραγματικών κενών θέσεων του μόνιμου προσωπικού, αλλά και εξαιτίας της χρόνιας αναξιοκρατικής εφαρμογής των διατάξεων του Κανονισμού.

Πέραν αυτών, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το καθεστώς των μεταθέσεων:

Προβήκαμε με δική μας πρωτοβουλία στην κωδικοποίηση όλων των διατάξεων του Κανονισμού Μεταθέσεων για να είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για κάθε συνάδελφο, μέσα από την δημόσια ανάρτηση του στο site της Ε.Α.Κ.Π.
Απαντούσαμε σε δεκάδες ερωτήσεις συνάδελφων για προβλήματα και απορίες σχετικά με την εφαρμογή του Κανονισμού Μεταθέσεων, με δημόσια ανάρτηση στο site της παράταξης.
Συντάξαμε και καταθέσαμε σε όλα τα αρμόδια κυβερνητικά και υπηρεσιακά όργανα ολοκληρωμένη πρόταση για αξιοκρατικό κανονισμό μεταθέσεων, παίρνοντας υπ’ όψιν τόσο τις υπηρεσιακές ανάγκες όσο και τις οικογενειακές ή οικονομικές ανάγκες των συναδέλφων.

Το σύνολο των ενεργειών της Ε.Α.Κ.Π. και κυρίως οι παρεμβάσεις της, που καταδεικνύουν  την αγωνιστική και ουσιαστική στάση των μελών της στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, με γνώμονα την υπεράσπιση της αξιοκρατίας  και της ισονομίας για όλους τους συναδέλφους, περιλαμβάνονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας.
Είναι απόλυτα βέβαιο ότι η απουσία εκπροσώπου της Ε.Α.Κ.Π. τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων ήταν αισθητή. Γιατί η δράση της Ε.Α.Κ.Π. έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις άλλες παρατάξεις – ψηφοδέλτια που συμμετέχουν στις εκλογές του Συμβουλίου Μεταθέσεων.
Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι στο χρονικό διάστημα των τελευταίων τεσσάρων ετών, δεν υπήρξε ούτε μία ενημερωτική ανακοίνωση για τα τεκταινόμενα στο Συμβούλιο από τους εκλεγμένους εκπροσώπους των παρατάξεων Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ. και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Δεν πραγματοποίησαν καμιά παρέμβαση και καμιά καταγγελία και συνέβαλαν με αυτόν τον τρόπο στην παραπέρα καταστρατήγηση και κατάργηση των δικαιωμάτων μας.
Όπως επίσης και το γεγονός ότι στελέχη τους, προκαλούν με τις προσωπικές βισματικές αποσπάσεις,  την στιγμή που αρκετοί συνάδελφοι περιμένουν μάταια να ικανοποιηθεί το αίτημα τους, αλλά έχουν το θράσος όμως να διεκδικούν την ψήφο των συναδέλφων για να υπερασπιστούν δήθεν την αξιοκρατία.
Δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες οι σοβαρές ευθύνες που έχει το προεδρείο της Ομοσπονδίας με την πρόταση που έχει καταθέσει στην κυβέρνηση για τον Κανονισμό Μεταθέσεων, που προβλέπει και αυτή, μεταξύ άλλων, μεταθέσεις – ξεσπίτωμα χιλιάδων πυροσβεστών, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών. Προτείνει επίσης να γίνονται μετακινήσεις ( που σύμφωνα με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς θα επιφέρουν μεγαλύτερο ξεσπίτωμα συναδέλφων ), για όλες τις υπηρεσίες της χώρας, από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων. Προτείνει τις μετακινήσεις αυτές, ενώ γνωρίζει ότι η πλειοψηφία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου είναι διορισμένη από την κυβέρνηση, μέσω της Φυσικής Ηγεσίας.
Με τις προτάσεις της Ομοσπονδίας για τις μετακινήσεις – ξεσπίτωμα των πυροσβεστών έχει συμφωνήσει και έχει συμβάλλει και η παράταξη της Α.Ε.Π. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ συνδιαμορφώνοντας τις προτάσεις αυτές, μέσα από τη συμμετοχή της στις επιτροπές της Ομοσπονδίας.
Όλες αυτές οι παρατάξεις δεν έχουν καμία διάθεση να αγωνιστούν για τα δίκαια αιτήματα των πυροσβεστών. Επικεντρώνονται αποκλειστικά στη δημιουργία των πελατειακών σχέσεων ( ρουσφετολογικές μετακινήσεις, αποσπάσεις ), προς άγραν ψήφων. Φέρουν μεγάλη ευθύνη για τις αρνητικές εξελίξεις και είναι απέναντι από τις πραγματικές ανάγκες των συναδέλφων. Με την τακτική τους βοήθησαν στην παραπέρα κατακρεούργηση του Κανονισμού Μεταθέσεων και στην επιβολή των πολιτικών των αντιλαϊκών κυβερνήσεων.
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Η Ε.Α.Κ.Π. θεωρεί ότι τα Υπηρεσιακά Συμβούλια είναι κρατικά όργανα με προκαθορισμένο το συσχετισμό δύναμης. Οφείλουν να υλοποιούν την αντιλαϊκή – αντιυπαλληλική  πολιτική των κυβερνήσεων, κόντρα στα συμφέροντα των συναδέλφων πυροσβεστών.
Ενισχύεται όμως ακόμη περισσότερο αυτός ο χαρακτήρας και με την συνδρομή των παρατάξεων του κυβερνητικού συνδικαλισμού που παίρνουν μέρος στο αλισβερίσι των ρουσφετολογικών εξυπηρετήσεων και της χειραγώγησης των εργαζομένων μέσω του υπηρεσιακού συμβουλίου. Μόνο η ΕΑΚΠ με την τετράχρονη παρουσία της σ αυτό έβαλε σοβαρά εμπόδια στην αναξιοκρατία και υπερασπίστηκε το δίκαιο και το αξιοκρατικό των αποφάσεων του
Την περίοδο που διανύουμε αναμένεται νέα επίθεση σε βάρος των δικαιωμάτων μας. Μοναδική ελπίδα για όλους μας αποτελεί η προσπάθεια που καταβάλλει μόνο η Ε.Α.Κ.Π., για να οργανώσει τον αγώνα των πυροσβεστών.

Να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε όλα όσα δικαιούμαστε από την εργασία μας.
Να απαιτήσουμε να πεταχτούν στα σκουπίδια τα μέτρα και οι αντεργατικοί σχεδιασμοί της κυβέρνησης για τον Κανονισμό Μεταθέσεων.
Να δημιουργηθεί, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που παρεμβάλλονται από τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, νέος δίκαιος, αξιοκρατικός Κανονισμός Μεταθέσεων, στη βάση της πρότασης της Ε.Α.Κ.Π.
Να μονιμοποιηθούν οι 5ετείς θητείας και οι συμβασιούχοι συνάδελφοι και να καλυφθούν όλες οι ελλείψεις σε προσωπικό του Π.Σ. με αύξηση των δαπανών του Κρατικού Προϋπολογισμού.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ & ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ    

Ø Καμία μετάθεση για κανένα υπάλληλο μόνιμο ή πενταετή εκτός τόπου συμφερόντων.
Ø Αύξηση του αριθμού των προσλήψεων και του οργανογράμματος με προκήρυξη θέσεων για την κάλυψη  όλων των κατά τόπους οργανικών κενών.
Ø Τοποθέτηση στον τόπο συμφερόντων όλων όσων το επιθυμούν.
Ø Να μπει τέλος στο καθεστώς των βισματικών αποσπάσεων που παίρνουν χαρακτήρα άτυπης μετάθεσης σε βάρος της πλειοψηφίας των συνάδελφων που απαιτούν ισονομία και αξιοκρατία.

Με παρακαταθήκη την υπεύθυνη και αγωνιστική στάση μας όλα αυτά τα χρόνια, σας καλούμε να ψηφίσετε μαζικά το ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από δεκάδες συναδέλφους που συσπειρώνονται στην Ε.Α.Κ.Π., με βασικό κριτήριο το αγωνιστικό πλαίσιο πάλης που προτείνει  η παράταξή μας.
Για την Ε.Α.Κ.Π.
Η Εκτελεστική Γραμματεία
(Ακολουθούν τα ονόματα των υποψηφίων με την Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών)
 

Α.Α.
ΒΑΘΜΟΣ
Α.Μ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

1.      
Πυρ/μος
10225
Αναγνωστάκης Ιωάννης
Ευάγγελος

2.      
Πυρ/μος
10508
Αντωνίου  Δημήτριος                     
Δαυίδ

3.      
Πυρ/μος
14430
Αργυράτος  Αργύριος                    
Δημήτριος

4.      
Απ/στης           
13382
Αυγουστίνος  Κων/νος                    
Διονύσιος

5.      
Πυρ/στης
21215
Βασιλειάδης  Αλέξανδρος
Ιορδάνης

6.      
Πυρ/στης
17674
Βατούγιος  Χαράλαμπος
Νικόλαος

7.      
Απ/στης
14611
Βλάχος  Δημήτριος
Κων/νος 

8.      
Απ/στης           
13423
Βουτσινάς  Ευθύμιος
Γεράσιμος

9.      
Πυρ/μος
  8849
Γεωργιλάς  Γεώργιος
Πέτρος

10.   
Απ/στης
13476
Γρηγοριάδης  Βασίλειος
Κων/νος

11.   
Πυρ/στης
20856
Δεληπάλλας  Χρήστος
Αθανάσιος

12.   
Απ/στης
12939
Δημουλάκης  Άγγελος
Νικόλαος

13.   
Πυρ/μος
13504
Ζαμπάτης  Σπυρίδων
Δημήτριος

14.   
Πυρ/στης
17296
Ζαχαρίου  Ιωάννης
Γεώργιος

15.   
Πυρ/στης
20884
Ζιάρας  Ιωάννης
Πέτρος

16.   
Απ/στης
14692
Θεοδωρογλάκης  Νικόλαος             
Ιωάννης

17.   
Πυρ/μος
15240
Θωμάς  Δημήτριος
Πέτρος

18.   
Απ/στης
14462
Καλούδης  Βασίλειος
Νικόλαος

19.   
Απ/στης           
13566
Καραπέτης  Ζαχαρίας                      
Γεώργιος

20.   
Απ/στης
13569
Καργάκος   Γρηγόριος
Γεώργιος

21.   
Πυρ/μος
13571
Καρίμαλης  Φίλιππος
Παναγιώτης

22.   
Απ/στης
12793
Καρράς  Νικόλαος                            
Αναστάσιος

23.   
Πυρ/μος
13574
Κάσσος  Ευστράτιος
Χρήστος

24.   
Πυρ/μος
13012
Καχριμάνης  Κων/νος                       
Παναγιώτης

25.   
Απ/στης           
13013
Κέκης  Κων/νος                                
Ευάγγελος

26.   
Απ/στρια
10061
Κιτσώνη  Σπυριδούλα
Νικηφόρος

27.   
Απ/στης           
13017
Κλαουδάτος  Άγγελος                       
Σπυρίδων

28.   
Πυρ/μος           
13018
Κοκκινομηλιώτης  Δαυίδ                 
Δημήτριος

29.   
Πυρ/μος
13595
Κολίτσας  Μιχαήλ
Κων/νος

30.   
Πυρ/στης         
15952
Κολτούκης  Βασίλειος                        
Δημήτριος                       

31.   
Απ/στης
13597
Κομινάτος  Κων/νος
Σάββας

32.   
Απ/στης   
15094
Κορτσινόγλου  Ααρών                     
Ιωάννης

33.   
Πυρ/στης
16826
Κουμεντάκης  Ναπολέων
Νικόλαος

34.   
Πυρ/στης
16642
Κουνούπης  Ιωάννης
Γεώργιος

35.   
Πυρ/μος           
12801
Κρικώνης  Θεοχάρης
Γρηγόρης

36.   
Απ/στης
13060
Λάμπρου  Εμμανουήλ
Ιωάννης

37.   
Πυρ/στης
16838
Λουδοβιώτης  Αντώνιος
Κων/νος

38.   
Πυρ/στης
19041
Μαγγιώρος  Νικόλαος
Φώτιος

39.   
Πυρ/μος           
11352
Μαραγκός  Άγγελος
Σπυρίδων

40.   
Πυρ/μος           
13084
Μαρίνος  Γεώργιος                           
Σωκράτης

41.   
Πυρ/στης
15760
Μάστακας  Βασίλειος
Απόστολος

42.   
Πυρ/μος
10777
Μελιόπουλος  Γεώργιος
Ηλίας

43.   
Απ/στρια
14834
Μελιοπούλου  Δροσιά
Γεώργιος

44.   
Πυρ/στης
21003
Μικρώνης  Ανδρέας
Χρυσόστομος

45.   
Πυρ/στης         
21815
Μπάκας  Ευάγγελος                         
Δημήτριος

46.   
Πυρ/στης         
17079
Μπιθηκούκης  Ιωάννης                    
Γεράσιμος

47.   
Απ/στης
13147
Νέτου  Χριστόδουλος
Παντελής

48.   
Απ/στης
14871
Νίτσας  Διαμάντης
Θεοχάρης

49.   
Πυρ/στης
16429
Ντρισμπιώτης  Βάιος
Γεώργιος

50.   
Πυρ/στης
19559
Οικονόμου  Κων/νος
Βασίλειος

51.   
Απ/στης           
13837
Παγκάκης  Λάμπρος                        
Δημήτριος 

52.   
Πυρ/στρια        
17214
Πάικου  Αικατερίνη                           
Κων/νος

53.   
Πυρ/μος           
12826
Παναγιωτόπουλος  Κων/νος            
Ιωάννης

54.   
Απ/στης          
11477
Πανουργιάς  Νικόλαος                      
Δημήτριος

55.   
Πυρ/μος          
14888
Παπαγεωργίου  Χρήστος                 
Νικόλαος

56.   
Πυρ/μος          
13175
Παπαδόπουλος  Νικόλαος                
Ευστάθιος

57.   
Πυρ/στης
17104
Παπαδόπουλος  Παύλος
Φώτιος

58.   
Απ/στης          
13193
Παπιγκιώτης  Ευάγγελος                  
Παναγιώτης

59.   
Απ/στης
13875
Παπίλαρης  Εμμανουήλ
Εμμανουήλ

60.   
Πυρ/στης         
17309
Παράλαιμος  Ελευθέριος                   
Νικόλαος

61.   
Πυρ/στης         
16945
Πετούσης  Μάριος                               
Εμμανουήλ

62.   
Απ/στης
12267
Ρωμαίος  Αλέξανδρος
Κων/νος

63.   
Απ/στης            
14946
Σακελλάρης  Κων/νος                        
Ιωάννης

64.   
Πυρ/μος           
12833
Σαρδέλη  Βαρβάρα                            
Βασίλειος

65.   
Πυρ/μος           
13251
Σπύρου  Δημήτριος                          
Ανδρέας

66.   
Απ/στης           
14975
Στρατηνάκης  Ιωακείμ                       
Γρηγόριος

67.   
Πυρ/μος             
  9669
Στυλιδιώτης  Παναγιώτης                  
Γεώργιος

68.   
Πυρ/μος          
12141
Τάτσης  Σπυρίδων                            
Χρήστος

69.   
Πυρ/στης
21154
Τσάμης  Γεώργιος
Σπυρίδων

70.   
Πυρ/μος
13289
Τσαχάς  Γεώργιος                             
Ελευθέριος

71.   
Πυρ/στης          
20523
Τσουκαλάς  Φίλιππος                        
Δημήτριος

72.   
Πυρ/στης
17006
Χαλκίδης  Χαράλαμπος
Κων/νος

73.   
Απ/στης
14116
Ψιμόπουλος  Χρυσοβαλάντης
Νικόλαος

Latest..