ΖΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο ΖΑΝΝΙΚΟΣ

ΧΙΟΣ : Το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί τροχαία με μετανάστες που παρασύσθηκαν από οχήματα. Οι μετανάστες περπατούν στους δρόμους, χωρίς να σκέφτονται τα οχήματα με αποτέλεσμα συμπολίτες μας να έχουν μπλέξει σε τροχαία χωρίς να ευθύνονται.
 
Μετά τα τελευταία συμβάντα ο πρώην πρόεδρος του επιμελητηρίου, Α. Ζαννίκος πήρε θέση, ζητώντας να γίνουν μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής για τους μετανάστες.
 
Ο κ. Ζαννίκος συγκεκριμένα έγραψε:
Προς Ύπατη Αρμοστία
Προς Αλληλέγγυους
Προς κάθε Αρχή
Κινούμε πολλές φορές την μέρα στην περιοχή Λολόδεντρα. Εκεί καθημερινά περπατούν και οι άνθρωποι που μπήκαν στην πατρίδα μας και μένουν στην ΒΙΑΛ. Περπατούν στον δρόμο κατά τετράδες οριζόντια καταλαμβάνοντας τον μισό και πλέον δρόμο και καλά τη μέρα τους αποφεύγω Την νύχτα που ο δρόμος εκεί δεν έχει φωτισμό… είναι άκρως επικίνδυνο να γίνει ατύχημα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ όλους όσους ανέφερα ποιο πάνω ας τους κάνουν μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής. Γιατί θα βάλουν συμπατριώτες μας σε μπελά. Το απεύχομαι αλλά είναι πολύ πιθανό να συμβεί κάτι κακό.
 

Latest..

ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟΓΝΟ

ΧΙΟΣ : Αερογέφυρα σωτηρίας στήθηκε για ένα νεογέννητο μωρό από τη Χίο σε Νοσοκομείο των Αθηνών. Συγκεκριμένα με τη συνδρομή της πολεμικής αεροπορίας το νεογνό λίγων ωρών που … [Read More...]