ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟN ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

ΧΙΟΣ : Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 στις 18:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χίου με θέμα: «Συνταξιοδοτικό και άλλα τρέχοντα εκπαιδευτικά θέματα».
Ομιλητής θα είναι ο κ. Γιάννης Μπαλάγκας.
Στην Ημερίδα θα παρευρίσκονται, μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, και θα μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήματα, τα μέλη του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και οι αιρετοί του ΚΥΣΠΕ.
Τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΟΕ και οι αιρετοί του ΚΥΣΠΕ θα παραμείνουν στη Χίο για δύο μέρες (15 &16 Απριλίου) όπου μεταξύ άλλων θα επισκεφτούν σχολεία της Χίου, το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων, την Ένωση Γονέων, τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη Χίου.

Latest..

Αυτή είναι η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου Σαράντη Πανταζη (έγγραφο -φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Πριν από λίγη ώρα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου, πριν τις εκλογές, ο Σαράντης Πανταζής κατέθεσε εν μέσω αντεγκλήσεων και διαξιφισμών (θα επανέλθουμε με … [Read More...]

ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΖΩΝ

ΧΙΟΣ : Τέλος στους μπαζότοπους, τέλος στα μπάζα και στην ανεξέλεγκτη απόθεση τους στο νησί της Χίου βάζει η άδεια που έλαβε η ΑΝΑΚΕΜ για ανακύκλωση των ΑΕΚΚ. Το γνωστό Σύστημα … [Read More...]