ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΧΙΟΣ : Νίκη σε ρυθμούς ρελαντί, που τον διατηρεί στη 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Για την 19η αγωνιστική επιβλήθηκε με 13-3 του ΝΟ Χίου Astra Air Lines στο κολυμβητήριο του Λαιμού.
Η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν προηγήθηκε και με 9-0 στις αρχές της τρίτης περιόδου, στη συνέχεια χαλάρωσε και οι Χιώτες πέτυχαν 3 γκολ. Στην τελευταία περίοδο οι Βουλιαγμενιώτες πέτυχαν άλλα τρία αναπάντητα γκολ για το τελικό 13-3. Κοορυφαίος σκόρερ για τον ΝΟΒ ο Γκιουέτσης με 5 γκολ.
 
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines 13-3
Οκτάλεπτα: 5-0, 3-0, 2-3, 3-0.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 5, Κουρούβανης Ν. 1, Γούβης 2, Αφρουδάκης 1, Μπούχα 1, Ποντικέας 1, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Ηλιόπουλος.
ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ., Ρουστάμοφ 1, Τζελάτης, Παππάς, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου, Μόκκας, Γκίλλας, Γαβαλάς Σ., Φράνκο Ρούντα 1, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Καρακούρος Μ. 1.
 
 
ΓΡΑΦΕΙ: Γ. ΚΟΡΑΚΗΣ

Latest..

Άμεση λήξη της αποχής των μαθητών προτείνει η συντονιστική επιτροπή γονέων της Σάμου

ΣΑΜΟΣ: Ανακοίνωση με την οποία προτείνει την άμεση λήξη της αποχής των μαθητών και τον συντονισμό περαιτέρω δράσεων σχετικά με τη φοίτηση των προσφυγόπουλων στα σχολεία της Σάμου … [Read More...]