Η Ελλάδα πρώτος προορισμός από το αεροδρόμιο Σάλτσμπουργκ – Ανάμεσα στους &.μεγάλους&. και η Κως!

ΚΩΣ: Τρεις ελληνικοί προορισμοί κυριαρχούν στην πεντάδα των δημοφιλέστερων προορισμών της TUI Αυστρίας με αναχώρηση από το αεροδρόμιο του Σάλτσμπουργκ, αυτό το καλοκαίρι.

Παράλληλα, η Ελλάδα παραμένει ο Νο. 1 προορισμός για τους Αυστριακούς πελάτες της TUI.H Kρήτη είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός ενώ την τέταρτη και πέμπτη μεγαλύτερη ζήτηση από το αεροδρόμιο παρουσιάζουν η Κως και η Ρόδος. Στην πεντάδα περιλαμβάνονται ακόμη η Μαγιόρκα, στη δεύτερη θέση και η Ουργκάντα στην τρίτη.Παράλληλα, ο τουρ οπερέιτορ προσφέρει φέτος 2 νέες πτήσεις από το εν λόγω αεροδρόμιο προς Κω και από μία προς Αίγυπτο και Τουρκία. Αυτοί είναι και οι στόχοι ανάπτυξης για το καλοκαίρι του 2018, επισήμανε η CEO της TUI Αυστρίας, κ. Lisa Weddig.

Η TUI προσφέρει συνολικά 22 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Σάλτσμπουργκ, εκ των οποίων 4 νέες, προς Ελλάδα, Ισπανία, Αίγυπτο, Κροατία, Ιταλία, Βουλγαρία, Κορσική και Τουρκία.

Ειδικότερα, θα προσφέρει από το αεροδρόμιο 8 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Ελλάδα, 2 προς Κρήτη, 2 (νέες) προς Κω, μία προς Λευκάδα, μία προς Κέρκυρα, μία προς Ρόδο και μία προς Ζάκυνθο.

Η ζήτηση των Αυστριακών για ταξίδια είναι μεγάλη, επισημαίνει η κ. Weddig, οι τιμές της TUI παραμένουν σταθερές και η προσφορά της μεγαλώνει. Εξέφρασε δε την εκτίμηση ότι το 2018 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά.Η περίοδος κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2018 βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Το αεροδρόμιο του Σάλτσμπουργκ αντιπροσωπεύει το 60% των διαθέσιμων πτήσεων της TUI στη χώρα, ενώ οι κρατήσεις των Αυστριακών για αυτό το καλοκαίρι παρουσιάζουν διψήφια αύξηση σε σχέση με πέρυσι.Η χωρητικότητα πτήσεων από το αεροδρόμιο είναι αυξημένη φέτος κατά 40%, είπε η κ. Weddig.

Οι 5 χώρες με τις περισσότερες κρατήσεις από τους Αυστριακούς για το καλοκαίρι είναι…

1. Ελλάδα2. Ισπανία3. Τουρκία4. Αίγυπτος5. Ιταλία

Οι μεγαλύτεροι προορισμοί από το Σάλτσμπουργκ φέτος είναι…1. Κρήτη2. Μαγιόρκα3. Ουργκάντα4. Κως5. Ρόδος.

http://www.tornosnews.gr

Latest..

Ενημέρωση για τη δίκη των 35

ΛΕΣΒΟΣ: Τη Δευτέρα 23 Απριλίου θα συνεχιστεί ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου βορείου Αιγαίου, του οποίου η μεταβατική έδρα συνεδριάζει στη Χϊο, η δίκη των 35 … [Read More...]

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Τα κόμματα να κάνουν ένα βήμα πίσω. Η Κως δεν μπορεί να μετατραπεί σε πεδίο άσκησης κομματικών σκοπιμοτήτων.”

ΚΩΣ: Από τη Δημοτική Παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύριζα Κω είναι κατώτερη των περιστάσεων.Αντιλαμβανόμαστε … [Read More...]

Φυτεία χασίς στη Μυτιλήνη (φωτο)

ΛΕΣΒΟΣ: Εντοπίστηκε φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης σε υπαίθριο χώρο στην ευρύτερη περιοχή της ΜυτιλήνηςΣυνελήφθη ένας 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία … [Read More...]