«Η Ερατώ ήταν ένας άγγελος. Την δολοφόνησε εν ψυχρώ» – Τι λέει ο αδελφός του θύματος

ΛΕΣΒΟΣ:

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο αδελφός της 24χρονης που δολοφονήθηκε στη Μυτιλήνη μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ«Αυτοί οι άνθρωποι γελάνε, δεν τους ενδιαφέρει καν που έχει χαθεί μια ανθρώπινη ψυχή. Νομίζουν θα τους βγει σε καλό», δηλώνει συντετριμμένος στην κάμερα του ΣΚΑΙ ο αδερφός της 24χρονης Ερατούς αναφερόμενος στον εν διαστάσει σύζυγό της, που στις 24 Μαΐου 2019 εισέβαλε στο σπίτι της στη Χρυσομαλλούσα της Μυτιλήνης και την πυροβόλησε εν ψυχρώ με καραμπίνα ενώ η κόρη τους κοιμόνταν στο διπλανό δωμάτιο, αλλά και στην οικογένεια του.
«H Eρατώ ήταν ένας  άγγελος. Ένας υπέροχος άνθρωπος και μάνα που όμως δεν μπόρεσε να χαρεί το παιδάκι της  πάνω από δυόμισι χρόνια.» προσθέτει τονίζοντας πως δικαίωση θα είναι να λάμψει η αλήθεια, ότι δηλαδή ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι της αδερφής του και την δολοφόνησε εν ψυχρώ.
Όπως τονίζει ο νεαρός αδερφός του θύματος που με δυσκολία συγκρατεί τα δάκρυα του, η ζωή της οικογένειας του καταστράφηκε. Το πιο δυσάρεστο από όλα είναι ότι η Ερατώ δεν θα γυρίσει πίσω και το παιδί της δεν θα γνωρίζει τη μητέρα του.
” Είμαστε πολύ δύσκολα ψυχολογικά”, δηλώνει ενώ ξεκαθαρίζει πως από την ημέρα του θανάτου της Ερατώς τόσο ο δράστης του φόνου όσο και η οικογένεια του δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το τι γίνεται με το παιδί.
” Έχουμε αναλάβει εξ ολοκλήρου το μεγάλωμα του, προσπαθούμε να μεγαλώσει σωστά, να γίνει σωστό άνθρωπος… όχι όπως ο πατέρας του.” τονίζει.
Ο γάμος τους ήταν από καιρό “κλινικά νεκρός”, θυμάται, αναφέροντας πως θύμα και δράστης έμεναν μαζί τυπικά μέχρι να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον γάμο.
” Όταν πάρθηκε οριστικά η απόφαση να χωρίσουν οι αδερφή μου πήγε να ζήσει με τον πατέρα της.” προσθέτει. 
Πηγή: skai.gr

Latest..

Ικαριώτες πρόσφυγες στο Β’ ΠΠ: Ομόφωνη διαμαρτυρία Δήμου Ικαρίας για την ακύρωση της προβολής του β’μέρους

ΙΚΑΡΙΑ: Μετά από εισήγηση της Αυτόνομης Συσπείρωσης Πολιτών Ικαρίας (ΑΣΠΙ), το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ικαρίας υπερψήφισε ομόφωνα την κατάθεση προς την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε (Διευθύνοντα … [Read More...]

Επιστολή-Διαμαρτυρία Δήμου Ικαρίας για τη διακοπή της αεροπορικής σύνδεσης με τη Θεσσαλονίκη

ΙΚΑΡΙΑ: Ημερομηνία: 11/11/2019 Προς Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κύριο Κωνσταντίνο Καραμανλή Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Πήρα την πρωτοβουλία να σας αποστείλω την εν λόγω επιστολή … [Read More...]

ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ: ΩΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΝΗΣΙΑ-ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Η Ν.Δ.

ΧΙΟΣ : Οι Νομαρχιακές Επιτροπές Χίου, Λέσβου, Σάμου, Νότιας και Βόρειας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: «Η διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ως … [Read More...]