Η Ζωή των ΑμεΑ στην Ακριτική Λήμνο!

ΛΗΜΝΟΣ:

Κατόπιν  πρόσκλησης του Συλλόγου «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» που έγινε προς την Πρόεδρο του Δ.Σ. της Π.Ο.Β.Α. (Περιφερειακή Ομοσπονδία  Ατόμων με Αναπηρία Βορείου Αιγαίου) κα Μιχάλα Σοφία, ανακοινώνουμε ότι η Πρόεδρος και επτά μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Β.Α. θα επισκεφτούν για 3η φορά το νησί μας, από την Τετάρτη 10 Απριλίου μέχρι την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.
Η επίσκεψη έχει στόχο τη συνάντηση, τη συζήτηση και την ανάδειξη των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Αναπηρία στο νησί μας και τη συμπαράσταση στον αγώνα του Συλλόγου μας για την επίλυσή τους.
Το πρόγραμμα των δράσεων και συναντήσεων έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 10/04/2019-Άφιξη στις 15.30

30μ.μ. Συνάντηση, ενημέρωση και συζήτηση για τις προγραμματισμένες δράσεις με το Δ.Σ. του Συλλόγου «Ορίζοντες», στο Ξενοδοχείο Διαμαντίδης.

ΠΕΜΠΤΗ 11/04/2019

11:00π.μ. Παράσταση Διαμαρτυρίας για τα Κ.Ε.Π.Α. στο Παράρτημα του ΕΦΚΑ Λήμνου στο (ΙΚΑ). Παράδοση ψηφίσματος για τη δημιουργία ΚΕΠΑ στο νησί.
12:00 Πορεία στο Επαρχείο, συνάντηση με τον Έπαρχο Λήμνου-Παράδοση Ψηφίσματος με τα αιτήματα του Συλλόγου μας.
45μ.μ. Πορεία προς το Δημαρχείο, συνάντηση με το Δήμαρχο Λήμνου-Παράδοση του Ψηφίσματος με τα αιτήματά μας.
00μ.μ. Συνάντηση γνωριμίας με τους εισηγητές και τη συντονίστρια της Ημερίδας του Σαββάτου, κα Βασιλειάδου Δέσποινα, στο Ξενοδοχείο Διαμαντίδης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/04/2019

00π.μ-12.00μ.μ. Δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και προσομοίωσης της αναπηρίας με τους Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των Ειδικών Σχολείων(Ειδικού Νηπ/γείου & Δημοτικού Καλλιθέας & του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ρεπανιδίου) στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας.
00μμ Συνέντευξη Τύπου με τα τοπικά Μ.Μ.Ε. στο Ξενοδοχείο Διαμαντίδης.
00μμ Επίσκεψη της αντιπροσωπείας στους χώρους του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας και στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ρεπανιδίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/04/2019

10πμ-14.00μμ Πραγματοποίηση Ημερίδας «Η Ζωή των ΑμεΑ στην ακριτική Λήμνο» στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα, με στόχο την ενημέρωση, την προβολή και τη διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα που αφορούν στα Άτομα με Αναπηρία του νησιού μας. Η ημερίδα διοργανώνεται από το Σύλλογο «Ορίζοντες» και την Π.Ο.Β.Α. με την υποστήριξη του Ο.Ε.Π.Α. Δήμου Λήμνου.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                                             Η Γραμματέας
Κυριαζής Παλαιολόγος                                                     Κατεβαινίδου Γεσθημανή

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..