«η Λήμνος Μπροστά»: Υιοθέτηση προτάσεων των πολιτών….από δημοσίευση σε τοπικά ΜΜΕ (Σας ακούμε )

ΛΗΜΝΟΣ:

Ο συνδυασμός «η Λήμνος Μπροστά» του Βαγγελη Γιαρμαδουρου θέλοντας να έχει ένα δίαυλο επικοινωνίας με τους κατοίκους του  νησιού με τον  τίτλο, Υιοθέτηση προτάσεων των πολιτών: Απο δημοσίευση σε τοπικά ΜΜΕ (Σας ακούμε )
…άπαντα στις ερωτήσεις σας….

«1/ Λεωφόρος Δημοκρατίας: Είναι άμεσης προτεραιότητας η διαμόρφωση και η συντήρηση της περίφημης «λεωφόρου», αλλά κυρίως η επισκευή και επέκταση του υπάρχοντος πεζοδρομίου της, που εν τέλει έχει καταστήσει την λεωφόρο να έχει καλύτερη σχέση με την «τρομοκρατία» παρά με τη «Δημοκρατία», δεδομένων των τεράστιων προβλημάτων διέλευσης της.
2/ Ασφαλής πρόσβαση προς το νέο λιμάνι από περιοχή Νέας Μαδύτου ως την είσοδο του νέου λιμανιού:Κατασκευή και ουσιαστικά η συνέχιση του πεζοδρομίου προς τη μεριά της θάλασσας, από το ύψος των τελευταίων σπιτιών μέχρι το νέο λιμάνι. για ασφαλή διέλευση των πολιτών από και προς το λιμάνι.
3/ Καφενείο «ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ»:Από δωρεά ( τρήμα επί της % ) του αείμνηστου Ιπποκράτη Σαββούρα, στον Δήμο της Λήμνου. Πρέπει επειγόντως να συναφθεί μια συμφωνία με τους άλλους συνιδιοκτήτες. Σε περίπτωση διαφωνίας πρέπει να προχωρήσει δικαστικά η λύση της κοινωνίας, δεδομένου ότι το κτίσμα τελεί σε καθεστώς κατάρρευσης. Αυτό είναι τελείως ανεπίτρεπτο τόσο για την ιστορία της Μύρινας, όσο και για την «εγκατάλειψη περιουσίας» εκ μέρους του Δήμου.»

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Ποιος είναι ο Κώστας Μουτζούρης ; Οι σκέψεις του για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Στους νησιώτες αυτοσυστήνεται ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, μιλώντας για το «Άλμα Ανάπτυξης» που θέλει να επιτύχει για τα νησιά του Β.Αιγαίου … [Read More...]

Άγνωστοι….προκάλεσαν ζημιές στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Σταθερή πορεία για τη Λήμνο» του Μαρινάκη (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Ερωτηματικά εγείρει η καταστροφή χθες βράδυ από αγνώστους των αφισών που τοποθετήθηκαν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Σταθερή πορεία για τη Λήμνο» του Δημήτρη … [Read More...]