Η Λήμνος στην Ατζέντα σου! Όλες οι εκδηλώσεις με ένα κλικ!

ΛΗΜΝΟΣ:

Αγαπητοί αναγνώστες,
Μετά την επιτυχημένη «συνταγή» των τελευταίων 4 χρόνων με την στήλη,  «Τι συμβαίνει που και ποτέ στην Λήμνο» (Καλοκαίρι– Χριστούγεννα- Πρωτοχρονιά)  και  σε συνδυασμό με τα δεκάδες μηνύματα που παίρνουμε από εσάς, που ρωτάτε που συμβαίνει κάποια εκδήλωση, από σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα μόνιμη στήλη στην ιστοσελίδα μας με τον τίτλο «ΑΤΖΕΝΤΑ».
Τι θα βρείτε :
Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε ένα ημερολόγιο μηνός. Οι ημερομηνίες που έχουν πιο έντονο χρώμα(πορτοκαλί) σημαίνει ότι έχουν κάποια γεγονότα, οι κουκκίδες κάτω από την ημερομηνία  δηλώνουν πόσες  διαφορετικές εκδηλώσεις υπάρχουν για  την συγκεκριμένη ημέρα.
Πως λειτουργεί :
Αρχικά μπαίνετε στην κατηγορία ΑΝΤΖΕΤΑ
Επιλέγετε τον μήνα και την ημέρα που θέλετε, εμφανίζονται οι εκδηλώσεις.

Πατώντας πάνω στον τίτλο εμφανίζονται περισσότερες πληροφορίες,  ακόμα και η ώρα έναρξης, ενώ πατώντας στα  CALENDAR  GOOGLECAL έχετε την δυνατότητα να τις  μεταφέρετε αυτόματα στα προσωπικά σας mail για υπενθύμιση.
Πως μπορώ να στείλω την εκδήλωσή μου;
Μέσα από τους τρόπους επικοινωνίας με το site (στο email limnosreport@gmail.com  ή στο facebook του limnosreport) στέλνετε τις εκδηλώσεις  απαραίτητο το τηλ. επικοινωνίας για τυχόν διευκρινήσεις.
 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ  
ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ
 ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ
Παράδειγμα από κινητό βήμα- βήμα
Επιλογή εκεί που είναι το κόκκινο βελάκι στην φωτογραφία

Επιλογή ΑΤΖΕΝΤΑ

Επιλογή μήνα και ημερομηνία

Και βλέπετε αναλυτικά την εκδήλωση της ημέρας που έχετε επιλέξει, εύκολα και γρήγορα! 

Περιμένουμε τις δίκες σας παρατηρήσεις και επισημάνσεις για να βελτιώσουμε και να κάνουμε ακόμα πιο χρηστική τη νέα αυτή κατηγορία.
LimnosReport TM

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Latest..