Η Μύρινα τιμά την Αγία Παρασκευή

ΛΗΜΝΟΣ:

Στο ποιο πολυφωτογραφημένο παρέκκλιση της Αγίας Παρασκευής στο ρωμέϊκο γιαλό της Μύρινας,  όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Πέμπτη 25 Ιουλίου, στις 20:00 το απόγευμα θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός μετά το πέρας του Εσπερινού θα τελεστεί Ιερά Παράκλησις.
Και την Παρασκευή 26 Ιουλίου ανήμερα της εορτής της Αγίας, στις 7:00 το πρωί θα ξεκινήσει ο Όρθρος και στη συνέχεια και θα ακολουθήσει Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Το κάλεσμα και το πρόγραμμα από την Ιερά Μητρόπολη Λήμνου:
 
Ἐπὶ τῇ ἑορτῇ τῆς Ἁγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευῆς, ὁ φερώνυμος Ἱερός Ναὸς  Μυρίνης , ἑορτάζει καὶ πανηγυρίζει μεγαλοπρεπῶς τὰ ἑόρτια αὐτοῦ.
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΟΡΤΗΣ
 
        ΠΕΜΠΤΗ   25   ΙΟΥΛΙΟΥ   2019
 
        Τὴν παραμονὴν τῆς ἑορτῆς, Πέμπτη 25 Ἰουλίου, ὥραν 8:00 μ.μ., θά ψαλῇ Μέγας Πανηγυρικός Ἑσπερινός . Μετά  τό  πέρας  τοῦ  Ἐσπερινοῦ  θά  ψαλῆ  Ἱερά  Παράκληση  τῆς  Ἁγίας  Παρασκευῆς .
 
        ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   26   ΙΟΥΛΙΟΥ   2019
 
        Τὴν πρωΐαν τῆς ἑορτῆς, Παρασκευή 26 Ἰουλίου, ὥραν 7:00 π.μ., θά ψαλῇ ὁ Ὄρθρος καί ἐν συνεχείᾳ ἡ Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
 
        Ὄθεν καλοῦνται πάντες οἱ εὐσεβεῖς καὶ φιλέορτοι χριστιανοὶ νὰ συμμετάσχουν εὐλαβῶς εἰς τὰς ἀνωτέρω Ἱερὰς Ἀκολουθίας. 
 
 
ΕΚ   ΤΟΥ   ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Latest..

Το 4ο Pramnos Basketball Camp »Bogrinho» 2019 σε βίντεο

ΙΚΑΡΙΑ: Αυλαία για το 4ο Μπασκετικό τουρνουά της ομάδας του Πράμνου και μια νέα ομάδα μπάσκετ είναι γεγονός για την Ικαρία. Μια μεγάλη διοργάνωση που συγκέντρωσε την νεολαία του … [Read More...]

Τουρκία προς ΕΕ: «Σταματήστε τις κυρώσεις γιατί ανοίγουμε τα σύνορα & σας βουλιάζουμε με αλλοδαπούς μέσα σε 6 μήνες»!

ΛΗΜΝΟΣ: Με άνοιγμα των συνόρων της απειλεί την Ευρωπαϊκή Ενωση η Τουρκία, το οποίο θα οδηγήσει σε μαζική κατάρρευση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων λόγω κοινωνικής καθίζησης! Ο … [Read More...]