Η Νίκη Τσιριγώτη στο Πλωμάρι

ΛΕΣΒΟΣ:

Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» την Κυριακή, 7 Απρίλη, με υποψήφιους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους στο Πλωμάρι, με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Νίκη Τσιριγώτη.
Με την ανακοίνωση-κάλεσμα στο χέρι, οι υποψήφιοι συζήτησαν με τον κόσμο για τα προβλήματα που τους απασχολούν και τους αγώνες που έδωσε η  «Λαϊκή Συσπείρωση» όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο Δήμο με ερωτήσεις, ψηφίσματα και άλλου είδους παρεμβάσεις αλλά και έξω με συμμετοχή στις κινητοποιήσεις εργατών και αγροτών που δινόταν για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά στρώματα του νησιού μας.
Επίσης επισκέφτηκαν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πλωμαρίου.
Από τις κουβέντες δεν έλειψε και η αναφορά στις Ευρωεκλογές, που γίνονται την ίδια μέρα με τις τοπικές εκλογές. Η Νίκη Τσιριγώτη, τόνισε, πως «εμείς τη μάχη τη δίνουμε ενιαία», καλώντας το λαό, «αυτή τη φορά να κάνει τη διαφορά και να ψηφίσει ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Δήμους και Περιφέρεια».

Latest..

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ (ΦΩΤΟ)

ΧΙΟΣ : Πρόσφατα οι επικοινωνιολόγοι του Βουρνού δημοσιοποίησαν μια διαφημιστική αφίσα για τα επιτεύγματα τους στο κολυμβητήριο. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι πολύ άσχημη και δεν … [Read More...]