Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΙΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΧΙΟΣ : Την νυν Διοικήτρια, Ελ. Κανταράκη, που όρισε ο ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει η Νέα Δημοκρατία στη Διοίκηση του Νοσοκομείου, αφού της ανανέωσε τη θητεία. Προφανώς η κα Κανταράκη είτε έχει μεγάλες προσβάσεις στη Νέα Δημοκρατία είτε η Νέα Δημοκρατία στερείται άξιων στελεχών. Η θητεία της κα Κανταράκη στο Νοσοκομείο έχει συμπέσει με την πτώση τμήματος της ψευδοροφής του Νοσοκομείου, λόγω ανεπαρκούς συντήρησης, αλλά και με την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ, όπως και με τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό.

Την επιλογή της κα Κανταράκη τη χρεώνεται σίγουρα και ο Ν. Μηταράκης, αφού τα άλλα δύο μέλη, καθώς και τα αναπληρωματικά τους μέλη είναι άτομα του περιβάλλοντός του. Συγκεκριμένα αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου ορίστηκε ο πρώην δήμαρχος Καρδαμύλων, οδοντίατρος στο επάγγελμα, Β. Μελιτζάνης, ενώ μέλος στη διοίκηση ορίστηκε ο επίσης οδοντίατρος στο επάγγελμα, Ν. Ντούλης. Αναπληρώτρια του κ. Μελιτζάνη ορίστηκε η φαρμακοποιός, που το όνομά της προεκλογικά «έπαιξε» για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., Κ. Γιαννούλου. Αναπληρώτρια του κ. Ντούλη ορίστηκε η Κ. Χαρίτου, γνωστό και παλιό στέλεχος της Ν.Δ..
 

 

Latest..

ΒΙΝΤΕΟ: Κάλεσμα Στάντζου για συμμετοχή στη συγκέντρωση για το μεταναστευτικό στις 21/10!

ΣΑΜΟΣ: Ανοιχτό κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το προσφυγικό - μεταναστευτικό που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στην πόλη της Σάμου απευθύνει μέσω βίντεο ο … [Read More...]