Η Pastra Cretonaxiosa κολυμπάει από Λήμνο στον Άγιο Ευστράτιο για καλό σκοπό!

ΛΗΜΝΟΣ:

Έφτασε επιτέλους η ώρα να ανακοινώσουμε στους καλούς μας φίλους την νέα μας μεγάλη και πρωτοπόρα διαδρομή, όπως αναφέρει η Pastra Cretonaxiosa στον προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook και συνεχίζει: στα μέσα του Φθινοπώρου θα επιχειρήσουμε να διασχίσουμε κολυμβητικά την θαλάσσια περιοχή από την Λήμνο στον Αγιο Ευστράτιο η διαδρομη είναι 45 χιλιομέτρων και ενώνει το κόλπο του Μούδρο με το ακριτικό μας νησί!
Κολυμπάμε για την ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου του #charity4u!
Κολυμπάμε όμως «κουβαλώντας» μαζί μας και ένα δώρο για τον Αη Στράτη και τους κατοίκους του: μια υποτροφία για την μαθήτρια του Αη Στρατη, Ζωή Τσομπανέλλη η οποία φέτος θα ξεκινήσει τις προπτυχιακές σπουδές της και θα είναι η πρώτη υπότροφος της δράσης της ομαδας μας « Αριστεία και Θαλασσες» ή « ExcellenSeas”!
Στηρίξτε το #charity4u στον λογαριασμό EUROBANK: 00260052220200922412! #pastracretonaxiosa #excellenseas #charity4u #holmesplace #limnos #agiosefstratios #scholarships

Ποια είναι η ομάδα Pastra Cretonaxiosa;
Η Pastra Cretonaxiosa ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα όταν τον Σεπτέμβριο του 2013 οι τρεις αχώριστοι φίλοι οι Βαγγέλης Ζουρμπάκης, Βασίλης Μαρούλης και Ευγενία Τζαννίνη αποφάσισαν να κολυμπήσουν στον πρώτο τους αγώνα του Spetses Marathon.
Δεν ήταν ομάδα, μια ωραία παρέα με πολύ κέφι ήταν. Στην παρέα προστέθηκε λίγο αργότερα ο Σωτήρης Πάστρας ως προπονητής τους και έτσι η παρέα που όμως σιγά σιγά ενηλικιωνόταν σε ομάδα βαφτίστηκε “Pastra Cretonaxiosa” για να έχει “διαβατήριο” όταν οι φίλοι αποφάσισαν την εξόρμηση τους στον διάπλου του Βοσπόρου τον Ιούλιο του 2015.
Μέτα η ομάδα αργότερα προσκάλεσε στο ταξίδι της τον Κωνσταντίνο Μίχο, την Έλλη Φλέγγα τον Θοδωρή Ζουμπουλάκη και τον Αποστόλη Τσαγκαράκη.
Όλοι μοιράζονται τον ίδιο στόχο που ταυτόχρονα είναι και πηγή ενεργείας και γέλιου: να κολυμπήσουν την Μάγχη και ως ανθρωπινή αλυσίδα άλλα και η πρώτη ελληνική ομάδα που το επιχειρεί, να καταφέρουν να διασχίσουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα άλλα και δύσκολα θαλάσσια περάσματα του πλανήτη!
Η ευχή να βγουν νικητές από την αγριάδα της θάλασσας και την δυσκολία των κρύων νερών, τους είναι πλέον από πολύτιμη. Ας τους συνοδεύει!
Τι είναι η «Charity4u – Αθλητισμός για όλους»;
Η «Charity4u – Αθλητισμός για Όλους» είναι μια Μη- Κερδοσκοπική Οργάνωση που ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2016 με βασικό σκοπό την υποστήριξη Ελλήνων αθλητών στην δύσκολη πορεία τους για την κατάκτηση διακρίσεων. Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνει τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και συνεδρίων, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε αντίστοιχα προγράμματα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη

Latest..