ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» ο Δημήτρης Ι. Χατζαντώνης, ένας μερακλής – χαρακτηριστική μορφή της Ζιάς

ΚΩΣ: Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του νησιού μας και όχι μόνο η είδηση του θανάτου ενός πολύ αγαπητού συμπολίτη μας, του Δημήτρη Ιωακείμ Χατζαντώνη από τη Ζιά, ο οποίος «έφυγε» σήμερα το απόγευμα από παθολογικά αίτια (αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας), σε ηλικία 67 ετών.

Ένας άνθρωπος πολύπλευρος, μερακλής, παραδοσιακός, του γλεντιού και της παρέας, καλός οικογενειάρχης, πατέρας τριών εξαιρετικών παιδιών.
Συνταξιούχος τεχνικός της ΔΕΗ, ασχολούμενος με τον πρωτογενή τομέα και την ντόπια παραγωγή αλλά και με το οικογενειακό μαγαζί στη Ζιά ήταν γνωστός και αγαπητός σε πάρα πολύ κόσμο με τον εξωστρεφή και πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα και την ιδιαίτερη προσωπικότητά του.
Το τελευταίο αντίο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην σύζυγο και τα παιδιά/

aegeanews.gr

Latest..

Εργοστάσια – θρύλοι στα αζήτητα

ΙΚΑΡΙΑ: Εκατοντάδες άγονοι πλειστηριασμοί για τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις ιστορικών επιχειρήσεων, που παρέσυρε η κρίση και οδηγήθηκαν στη χρεοκοπία, συνθέτουν την απογοητευτική … [Read More...]

Μέχρι 28 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τις παραγωγικές επενδύσεις στην υδατοκαλλιέργεια

ΙΚΑΡΙΑ: Πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα αλιείας “Παραγωγικές επενδύσεις στην υδατοκαλλιέργεια”.Το πρόγραμμα,Προϋπολογισμού 56.825.447 ευρώ ( … [Read More...]