Ιερείς και Μητροπολίτης Μυτιλήνης στην μεγαλύτερη πράξη αγάπης!

ΛΕΣΒΟΣ:

Στα πλαίσια της συνεχούς δράσης και παροχής ιατρικής φροντίδας σε ευπαθείς ομάδες της Λέσβου, το κοινωνικό ιατρείο της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης, ολοκλήρωσε με επιτυχία την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιουλίου και από τις 9:00 έως τις 14:00 για τον Σύλλογο αιμοδοτών της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης.Στη σημαντική αυτή δράση συμμετείχαν Ιερείς της Μητροπόλεώς μας, μέλη, εθελοντές και φίλοι του κοινωνικού Ιατρείου και του συλλόγου αιμοδοτών που για ακόμα μια φορά έδειξαν την κοινωνική τους ευαισθησία και ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο.
Εκτός από την σημερινή προγραμματισμένη αιμοδοσία που οργάνωσε ο σύλλογος μας, μπορεί όποιος ή όποια φίλη θέλει να προσφέρει αίμα, να επισκεφθεί την υπηρεσία αιμοδοσίας του Βοστάνειου Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης και να εμπλουτίσει την τράπεζα αίματος του Συλλόγου Αιμοδοτών της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης με αριθμό Μητρώου 14992, γνωρίζοντας ότι το αίμα που προσφέρει, θα είναι στη διάθεση του/της και στη διάθεση των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται.
Η Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους 37 και πλέον εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου να προσέλθουν στο Κοινωνικό Ιατρείο της Ιεράς Μητροπόλεως, και να προσφέρουν μια μονάδα αίμα για αυτόν τον ιερό σκοπό.

Latest..

Το 4ο Pramnos Basketball Camp »Bogrinho» 2019 σε βίντεο

ΙΚΑΡΙΑ: Αυλαία για το 4ο Μπασκετικό τουρνουά της ομάδας του Πράμνου και μια νέα ομάδα μπάσκετ είναι γεγονός για την Ικαρία. Μια μεγάλη διοργάνωση που συγκέντρωσε την νεολαία του … [Read More...]

Τουρκία προς ΕΕ: «Σταματήστε τις κυρώσεις γιατί ανοίγουμε τα σύνορα & σας βουλιάζουμε με αλλοδαπούς μέσα σε 6 μήνες»!

ΛΗΜΝΟΣ: Με άνοιγμα των συνόρων της απειλεί την Ευρωπαϊκή Ενωση η Τουρκία, το οποίο θα οδηγήσει σε μαζική κατάρρευση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων λόγω κοινωνικής καθίζησης! Ο … [Read More...]