Ι.Χ. αυτοκίνητο διαλύθηκε μετά από εκτροπή στο σημείο καρμανιόλα – Χωρίς γρατζουνιά ο οδηγός του που φορούσε τη ζώνη του !!! (ΦΩΤΟ)

ΛΕΣΒΟΣ: Για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε πόσο χρήσιμο είναι να φοράμε ζώνες ασφαλείας στα αυτοκίνητά μας και κράνος στα δίκυκλα.
Η συνέπεια ενός νεαρού οδηγού στις διατάξεις του ΚΟΚ αποδείχθηκε σωτήρια γι αυτόν.
Χθες το πρωί το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε, εξετράπη από την πορεία του  στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Καλλονής και στην κυριολεξία διαλύθηκε.
Ευτυχώς ο οδηγός του φορούσε ζώνη ασφαλείας και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με άλλο διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο για προληπτικούς λόγους, αφού δεν είχε χτυπήσει.

Το τροχαίο συνέβη στο σημείο – καρμανιόλα στη στροφή του «ΜΥΤΙΛΑΝΑ» όπου έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία ουκ ολίγα θύματα της ασφάλτου.
Η Τροχαία Μυτιλήνης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έφθασαν αμέσως στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος, ερευνούν τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο αυτό ατύχημα.

Latest..

«CINEΜΑΘΕΙΑ 2018» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟ

ΧΙΟΣ : Τριήμερο Φεστιβάλ «CINEμάθεια, 2018» (29, 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου). Προβολή 45 + 1 μαθητικές ταινίες Γυμνασίων, Λυκείων και Ειδικών Σχολείων από νησιά του Βορείου και του … [Read More...]

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ;

ΧΙΟΣ : Οι Οικολόγοι Πράσινοι εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: 20 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα προσφύγων σήμερα και δυστυχώς η κατάσταση των προσφύγων σε όλο τον κόσμο, στην … [Read More...]

Δημοσιογραφική αποστολή από την Τσεχία επισκέφτηκε πρόσφατα την Κω, στο πλαίσιο προώθησης των πωλήσεων του Tour Operator FIRO Tour.

ΚΩΣ: Οι δημοσιογράφοι φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Kos Imperial Thalasso της Grecotel και στο πενθήμερο πρόγραμμά τους περιλήφθηκαν επισκέψεις σε αξιοθέατα, φυσικές ομορφιές και … [Read More...]

ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ΒΟΥΡΝΟΥΣ

ΧΙΟΣ : Μια ακόμη σύμβουλο προσέλαβε ο αποτυχημένος πολιτικά δήμαρχος Χίου, Μαν. Βουρνού, του οποίου το έργο εν συγκρίσει με προηγούμενους δημάρχους είναι υποδεέστερο, ενώ η … [Read More...]