Κίνημα Αλλαγής Λήμνου: Για άλλη μια φόρα το νοσοκομείο Λήμνου χωρίς αναισθησιολόγο

ΛΗΜΝΟΣ:

             Με απόλυτη ευθύνη της Κυβέρνησης, του Υπουργείου Υγείας και της ΔΥΠΕ το Νοσοκομείου μας, για ακόμα μία φορά, στερείται τις υπηρεσίες ιατρού αναισθησιολόγου, όπως άλλωστε έχει συμβεί πολλές φορές μέχρι τώρα στο πρόσφατο παρελθόν.
Για ακόμη μια φορά τίθεται σε κίνδυνο η αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών και η αναβολή τακτικών εξετάσεων και χειρουργείων, χωρίς κανείς να συναισθάνεται τη ανάγκη ή τη φιλοτιμία να προβεί σε ενημέρωση του Λημνιακού λαού και χωρίς να γνωρίζουμε πότε επιτέλους τα «μεγάλα λόγια» θα γίνουν πράξεις, με την κάλυψη   των κενών θέσεων ιατρικών ειδικότητων και όχι με προχειρότητες μετακινήσεων από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, προκαλώντας εντέλει αναστάτωση στις Δομές Υγείας των ακριτικών νησιών ή περιμένοντας την εξυπηρέτηση από τις Ένοπλες Δυνάμεις  και τους ιδιώτες γιατρούς.
Απαιτούμε από τον αρμόδιο Υπουργό να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και να μην εμπαίζει πλέον τους κατοίκους της Λήμνου.
Απαιτούμε αλλά και καθιστούμε υπεύθυνο κάθε έναν που έχει αρμοδιότητα στον τομέα παροχής δημόσιων υπηρεσιών υγείας , να κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να είναι καλυμμένος ο τοπικός πληθυσμός τόσο σε έκτακτες περιπτώσεις όσο και σε παροχές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας .
Καταγγέλουμε στους συμπολίτες μας τη συνεχιζόμενη και πολλαπλή υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ιδιαίτερα στη Λήμνο, με τις τραγικές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό αλλά και την ανικανότητα της κυβέρνησης να εξασφαλίσει έστω και τα ουσιώδη και σύμφωνα με όσα η ίδια διαφημίζει για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
 Ούτε ένας οικογενειακός γιατρός στη Λήμνο !!! Ούτε καμία από τις περίφημες και περιλάλητες ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ (Τ.Ο.Μ.Υ ) !!!
Η ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΟΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ !!!!

ΓΙΑ ΤΗ Σ.Ε ΤΟΥ  ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΗΜΝΟΥ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΚΟΥΜΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Latest..