ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΧΙΟΣ : Τα Ναυτεργατικά Σωματεία ΧΙΟΥ, ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ, ΣΥΚΙΑΔΑΣ, ΘΥΜΙΑΝΩΝ, ΛΑΓΚΑΔΑΣ, και η Π.Ε.Σ.Α.Ε.Ν εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση. Αναλυτικά:

Τα Χιακά Σωματεία ΠΕΣ/ΝΑΤ Χίου, Βροντάδου, Συκιάδας, Θυμιανών και Λαγκάδας  καθώς και η ΠΕΣΑΕΝ , καλούν όλους τους συναδέλφους ναυτικούς εν ενεργεία και συνταξιούχους, καθώς επίσης και σπουδαστών ΑΕΝ Πλοιάρχων και Μηχανικών να παραστούν στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χίου την Τετάρτη 18 Απρίλη 2018, και  ώρα 10.00 π.μ  με θέματα:
Α) Συμπαράσταση στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της Π.Ν.Ο σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.
Β) Στις Επερχόμενες – Μεθοδευμένες περικοπές των συνταξιούχων που έχουν κριθεί αντισυνταγματικές βάση της αποφάσεως του ελεγκτικού συνεδρίου του ΣτΕ.
 Γ) Την προτεινόμενη νομοθετική ρύθμιση που σκοπεύουν να εφαρμόσουν στην μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο Ν.Α.Τ για τον εκπαιδευόμενο σπουδαστή.
Δ) Άμεση επίλυση του συνταξιοδοτικού με πλήρη απεμπλοκή των ναυτικών εν ενεργεία και συνταξιούχων από τον νόμο 4387(νόμο λαιμητόμο Κατρούγκαλου).
 
 

Latest..

Γαληνός: «Η Μυτιλήνη βρίσκεται σε καθεστώς ομηρείας» – Διαμαρτυρία στην κυβέρνηση με καθυστέρηση πέντε χρόνων !!!

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, έστειλε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Βίτσα Δημήτριο και στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. … [Read More...]

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΡΣΙΝΙΔΙ

ΧΙΟΣ : Φωτιά έχει ξεσπάσει στο Μερσινίδι, σε περιοχή όπου κατοικούν ΡΟΜΑ. Στον ίδιο χώρο έχουν προκληθεί και στο παρελθόν φωτιές, καθώς υπάρχουν εύφλεκτά υλικά.  Στο σημείο … [Read More...]