ΚΑΛΗ ΣΥΝΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ DIANNA SHIPPING TOY ΠΑΛΗΟΥ

ΧΙΟΣ : Η Ελληνική ναυτιλιακή ξηρού φορτίου χύδην Diana Shipping υπέγραψε συμφωνία χρονοναύλωσης με την ελβετική SwissMarine Services για ένα από τα πλοία ξηρού χύδην φορτίου της τύπου Capesize.
 
Το M/V Norfolk ναυλώθηκε στην τιμή των 13,250 δολαρίων ανά ημέρα, μείον μιας προμήθειας 5% προς τρίτους. Το χωρητικότητας 164,218 dwt πλοίο θα απασχοληθεί για μια περίοδο τουλάχιστον είκοσι ενός μηνών, που μπορεί να επεκταθεί έως και τους είκοσι τέσσερις μήνες.
 
Η συμφερόντων Σ. Παληού Diana Shipping ανέμενε ότι η ναύλωση θα αρχίσει την 1η Δεκεμβρίου 2017.
 
Το M/V Norfolk είναι επί του παρόντος ναυλωμένο στην με έδρα την Σιγκαπούρη Trafigura Maritime Logistics με τιμή 12.000 δολάρια την ημέρα.
 
Αυτή η συμφωνία αναμένεται να αποφέρει στην Diana Shipping περίπου 8,35 εκατομμύρια δολάρια ακαθάριστων εσόδων για την ελάχιστη προγραμματισμένη περίοδο της χρονοναύλωσης.
 
Ο στόλος της Diana Shipping αποτελείται σήμερα από 50 πλοία ξηρού φορτίου χύδην, συμπεριλαμβανομένων των 4 πλοίων Newcastlemax, 14 Capesize, 5 Post-Panamax, 5 Kamsarmax και 22 Panamax.
 
 
 
 
 
 
Πηγή: e-nautilia.gr

Latest..

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΧΙΟΣ : Σε δημοτική οδό στη Χίο, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 25χρονο αλλοδαπό, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ένας ημεδαπός, ηλικίας 42 … [Read More...]

Χειροπέδες σε δύο στη Σάμο

ΣΑΜΟΣ: Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν την Κυριακή άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου.  Πιο αναλυτικά, στο αεροδρόμιο του νησιού συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, 27χρονο … [Read More...]

Φως Χριστουγέννων στα Ψαρά

ΧΙΟΣ : Δευ, 11/12/2017 - 16:16Τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου άναψαν χθες βράδυ στην κεντρική πλατεία των Ψαρών σε ζεστό και γιορτινό κλίμα.Την εκδήλωση άνοιξαν τα παιδιά … [Read More...]