«Καρφίτσα δεν έπεφτε» στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι Κω! Εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου | Εορταστική ατμόσφαιρα, αρώματα, γεύσεις, μουσικές & χρώματα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΩΣ :

Απίστευτη προσέλευση κόσμου στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ Κω
Πάρα πολύς κόσμος κατέκλυσε σήμερα  από το πρωί έως αργά το μεσημέρι την πλ. Ανταγόρα στην Κω, τους γύρω δρόμους  και συνολικά το κέντρο της πόλης για να επισκεφτεί το Χριστουγεννιάτικο παζάρι και να παρακολουθήσει τα μουσικά δρώμενα της εκδήλωσης.
Τα περισσότερα είδη στους πάγκους (μεγάλη ποικιλία και πολλές πρωτοτυπίες) έγιναν ανάρπαστα, ενώ η μουσική πανδαισία από τη Φιλαρμονική Κω και τη Δημοτική χορωδία, σε συνδυασμό με τον Άγιο Βασίλη, έδιναν ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εικόνα και ατμόσφαιρα.
Όλοι οι πάγκοι ήταν πάρα πολύ όμορφα φτιαγμένοι με πολύ πρωτότυπες ιδέες, ενώ ξεχώρισαν επίσης όσοι είχαν χειροποίητες κατασκευές όπως και η διάθεση εσόδων για φιλανθρωπικούς και κοινωφελής σκοπούς.
ΒΙΝΤΕΟ – Ρεπορτάζ από Δημοτική Τηλεόραση Κω/Μ. Παπαζαχαρίου:

Latest..

Στους λογαρισμούς των παραγωγών οι άμεσες ενισχύσεις – Σε ποιους δεν καταβλήθηκαν ενισχύσεις

ΛΗΜΝΟΣ: Πιστώθηκαν σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών οι παρακάτω άμεσες ενισχύσεις που αφορούν την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2017:Το υπόλοιπο της βασικής … [Read More...]

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

ΧΙΟΣ : Φιλανθρωπική Συνεστίαση για την ενίσχυση του  Έργου του  Γενικού Φιλοπτώχου ΤΑΜΕΙΟΥ διοργανώνει, με την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Μάρκου, η  ΙΕΡΑ … [Read More...]