Κεχαγιόγλου για την αθώωση της Ειρήνης από τη Μυτιλήνη: «Ευτυχής που διαψεύστηκα»

ΛΕΣΒΟΣ: Από την πρώτη στιγμή, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου φώναζε ότι είχε πέσει θύμα του φίλου της που της «φύτεψε» τα ναρκωτικά στο σακίδιό της και πάλευε για να αποδείξει την αθωότητά της. Τελικά, τα κατάφερε, καθώς το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ την αθώωσε για την υπόθεση αναγκάζοντας τον Σάκη Κεχαγιόγλου να πει ότι «είμαι ευτυχής που διαψεύστηκα».
Ο Ελληνας δικηγόρος, που ήταν συνήγορος υπεράσπισης του μοντέλου ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός και δεν περίμενε να αθωωθεί η νεαρή κοπέλα, ωστόσο, οι εκτιμήσεις του δεν επιβεβαιώθηκαν.Συγκεκριμένα ο γνωστός δικηγόρος αναφέρει σε γραπτή του δήλωση:«Εκφράζω την χαρά και θα έλεγα την συγκίνησή μου για την ομόφωνη αθώωση της Ειρήνης. Η άρτια προετοιμασία της υπεράσπισής της επί 17 μήνες και η άψογη συνεργασία με τους συναδέλφους στο Χονγκ Κονγκ απέδωσαν τους καρπούς τους. Ήμουν ως γνωστόν επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα της δίκης λόγω της αυστηρότατης νομοθεσίας που ισχύει στην Κίνα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου αισθάνομαι ευτυχής που διαψεύστηκα».Λέξεις Κλειδιά:  .

Latest..

Κλοπές στην πόλη της Σάμου

ΣΑΜΟΣ: Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου συνέλαβαν την Κυριακή τρεις άνδρες για κλοπή στην πόλη της Σάμου και επίσης εξιχνίασαν υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε πριν … [Read More...]