ΚΙΝΑΛ Λήμνου: Όχι άλλη υποβάθμιση στο Νοσοκομείο μας

ΛΗΜΝΟΣ:

Το τελευταίο διάστημα ως πολίτες της Λήμνου και ως χρήστες των Δημόσιων Υπηρεσιών Υγείας, τις οποίες το κράτος οφείλει να μας παρέχει, γινόμαστε μάρτυρες μιας συνεχούς υποβάθμισης του Νοσοκομείου μας, σε τέτοιο βαθμό ώστε να αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι είναι εσκεμμένες !!!
Δυστυχώς!!! Οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας από το Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου, όχι μόνο δεν βελτιώνονται, όπως διαφημίζεται ή έστω παραμένουν στάσιμες  αλλά, προοδευτικά και σταθερά ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ !!!
Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής είναι η περαιτέρω απαξίωση του. Το Νοσοκομείο μας, γρήγορα και στοχευμένα, διολισθαίνει σε υπηρεσίες που προσφέρονται από ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΤΟ.Μ.Υ.)
Συγκεκριμένα: Σήμερα, Πέμπτη 13 -06-2019, εντελώς  αιφνιδιαστικά ματαιώθηκαν δύο χειρουργεία του Ορθοπεδικού Τμήματος, επειδή δε συναίνεσε ο, εκτελών προσωρινά και χρέη Διοικητή, Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας.
Αυτή η ενέργεια αλλάζει ριζικά και αποτρέπει τον διαχρονικό τρόπο λειτουργίας των Ορθοπεδικών Χειρουργείων στο νησί μας, που είναι ο ίδιος με τον τρόπο που λειτουργούν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, τα Νοσοκομεία όλης της Ελλάδας.
Όπως γίνεται αντιληπτό σε όλους μας, τέτοιες πρακτικές επιτείνουν το, ήδη βεβαρυμμένο πλαίσιο της δημόσιας υγείας για τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο.
Χάνεται η εμπιστοσύνη και επιτείνεται το αίσθημα ανασφάλειας που νιώθουμε ως κάτοικοι ακριτικών νησιών. Οι ασθενείς, προκειμένου να χειρουργηθούν με τον τρόπο λειτουργίας των ορθοπεδικών χειρουργείων που, αιφνιδιαστικά, δεν γίνεται αποδεκτός στη Λήμνο, θα οδηγούνται σε αναζήτηση υπηρεσιών υγείας εκτός Λήμνου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται από κάθε άποψη !!! 
Κοινωνική, οικονομική, ισότητας στη λήψη δημόσιων υπηρεσιών υγείας!!!
Κι αυτό δε γίνεται αποδεκτό από κανέναν!! Έχουμε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και όχι ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ή ΤΟ.Μ.Υ !!! Αν αυτό είναι στα σχέδιά τους, να το ξεχάσουν !!!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΗΜΝΟΥ

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Latest..

24ωρή απεργία στα πλοία

ΛΗΜΝΟΣ: Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την Τετάρτη 3 Ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας … [Read More...]

Terra Lemnia: «Ας προστατέψουμε και ας μεγαλώσουμε τη γη μας για να προστατέψουμε και να μεγαλώσουμε το μέλλον μαζί της»

ΛΗΜΝΟΣ: Γράφει η Ήβη Νανοπούλου Το πρόγραμμα Terra Lemnia προτείνει λύσεις και φέρνει κάποια αισιόδοξα μηνύματα για τη δυνατότητα αντιστροφής ενός φαινομένου που απειλεί και το … [Read More...]

Ο Γιώργος Πάλλης στη Λήμνο

ΛΗΜΝΟΣ: Στη Λήμνο θα βρεθεί ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Πάλλης, το διήμερο 26 και 27 Ιουνίου, για να συνομιλήσει με πολίτες και … [Read More...]

Κτηματολόγιο: Οδηγός επιβίωσης για Ιούλιο και Αύγουστο – Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες

ΛΗΜΝΟΣ: Την ολοκλήρωση της φάσης συλλογής δηλώσεων κτηματογράφησης του τρέχοντος προγράμματος του Κτηματολογίου σηματοδοτεί η έναρξη -μέσα στις επόμενες ημέρες- της συλλογής … [Read More...]