ΚΚΕ ΛΗΜΝΟΥ: Δεν συμμετείχαν μέλη μας στην ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΛΗΜΝΟΣ: Με  ανακοίνωση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ  ΛΗΜΝΟΥ διευκρινίζει ότι δεν συμμετείχαν μέλη του στην Κίνηση Πολιτών  για τις Δημοτικές εκλογές.
<<Τα μέλη του κόμματος θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, όπως το έκαναν και στις προηγούμενες εκλογές.> τονίζουν.
Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ
Βρισκόμαστε 6 μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές και οι σειρήνες της παραπλάνησης και του αντικομμουνισμού άρχισαν να τραγουδούν.
Όπως μαθαίνουμε, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ διαδίδουν ψευδώς σε μέλη και οπαδούς του κόμματος και όχι μόνο, ότι σε σύσκεψη της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με πρωτοβουλία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, «συμμετείχαν και κομμουνιστές»!
Ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος που στη διακήρυξη της συγκεκριμένης κίνησης δεν αναφέρονται τα ονόματα αυτών που την υπογράφουν αφού κανένα μέλος του ΚΚΕ δεν συμμετείχε, ενώ ως προς το περιεχόμενο αυτή η διακήρυξη αναλώνεται σε γενικόλογες αναφορές περί δημοκρατικών και υπερκομματικών διαδικασιών, «αγάπης και πίστης προς τον τόπο μας», χωρίς να γίνεται καμιά αναφορά σε αγωνιστικές διεκδικήσεις απέναντι σε κράτος και κυβέρνηση.
Ψαρεύουν σε θολά νερά, στοχεύοντας μεταξύ άλλων και στα μέλη και τους οπαδούς του κόμματος.
Τα μέλη του κόμματος θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, όπως το έκαναν και στις προηγούμενες εκλογές.
Καλούμε τους φίλους και τους οπαδούς του κόμματος, όλους όσους αισθάνονται ότι ως αριστεροί προδόθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους επαγγελματίες, τους συνταξιούχους, τη νεολαία του νησιού που ξέρουν ποιοι αγωνίζονται πραγματικά, να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, είτε με τη συμμετοχή τους, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
Γιατί πέρα απ’ τα παχιά λόγια υπάρχουν και οι πράξεις και γνωριζόμαστε όλοι σ’ αυτόν εδώ τον τόπο…
Μύρινα 7-12-2018
Η ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΗΜΝΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Latest..