ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ

ΧΙΟΣ : Η Συμπαράταξη Πολιτών Βορείου Αιγαίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Μετά και την απόφαση του δικαστηρίου που ακύρωσε το διαγωνισμό της δακοκτονίας, γεγονός που μπορεί σε οδηγήσει στην καθυστέρηση της  εφαρμογής   ψεκασμών με ολέθρια αποτελέσματα για τους ελαιοπαραγωγούς ,καταγγέλλει ως αποκλειστικά υπεύθυνη, την απερχόμενη περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου . Με τις παραλείψεις και τις μεθοδεύσεις της , θέτει σε κίνδυνο για άλλη μια χρονιά την  ελαιοπαραγωγή της Λέσβου .
Θυμίζουμε ότι παρά τις έγκαιρες προειδοποιήσεις της Συμπαράταξης Πολιτών Βορείου Αιγαίου, η ίδια ουδέποτε τοποθετήθηκε , κρυπτόμενη πίσω από τους υπηρεσιακούς παράγοντες , ως να μην είχε την παραμικρή ευθύνη .
Δυστυχώς , οι τότε ανησυχίες μας , επιβεβαιώθηκαν και πλέον απειλούν να γίνουν επώδυνη πραγματικότητα για χιλιάδες αγροτικά νοικοκυριά.
Την καλούμε έστω και την ύστατη αυτή ώρα , να αναλάβει τις βαριές πολιτικές ευθύνες που τις αναλογούν και να ενεργήσει άμεσα, ώστε να αποτραπεί η επερχόμενη καταστροφή. Σε κάθε περίπτωση, η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ από τις 3 του Ιούνη θα εργασθεί ως νέα Περιφερειακή Αρχή συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του προβλήματος.»

Latest..

Εξετάσεις για απόκτηση άδεια χειριστή πηδαλιούχου για τη διακυβέρνηση αλιευτικών σκαφών

ΙΚΑΡΙΑ: Γνωρίζουμε στους ιδιοκτήτες – κυβερνήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών ότι την Πέμπτη 06/06/2019 και ώρα 09:00 θα διενεργηθούν εξετάσεις για την απόκτηση άδειας χειριστή … [Read More...]

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

ΧΙΟΣ : Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και υποψήφια Περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Σήμερα το πρωί, ημέρα των εκλογών, οι απελπισμένοι σκοτεινοί … [Read More...]