ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΧΙΟΣ : Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησα την χθεσινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – ΣΟΠΠ Χίου. Είναι ενθαρρυντική η προσπάθεια σας για έγκαιρη προετοιμασία και συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων και των εθελοντικών οργανώσεων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.
 
Έμφαση, πέρα της ετοιμότητας υλικού και προσωπικού, πρέπει να δοθεί στον καθαρισμό οικοπέδων και αγροτεμαχίων καθώς και στην ευαισθητοποίηση των κατοίκων. Στην προσπάθεια σας αυτή θα είμαι αρωγός, αναμένοντας από εσάς την επισήμανση συγκεκριμένων θεμάτων, που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Κυβέρνησης ώστε να κινηθώ μέσω των διαδικασιών Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.
 
Τέλος ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση μου έκανε η τοποθέτηση μελών του ΣΟΠΠ ότι τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών στην ΒΙΑΛ & στη Σούδα εξακολουθούν να μην έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά πυροπροστασίας. Θέτοντας σε κίνδυνο τους διαμένοντες, τους εργαζόμενους και τους περιοίκους. Παρακαλώ να μου κοινοποιήσετε ότι σχετικά έγραφα έχετε.
 
 
 
 
Γράφει: ο Νότης Μηταράκης

Latest..

Οι θέσεις της Παγχιακής Επιτροπής για το μεταναστευτικό εν όψει των τελευταίων γεγονότων

ΧΙΟΣ : «Στις 26 Οκτωβρίου 2016, γίνονται σχεδόν ομόφωνα δεκτές από το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου οι θέσεις της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα με ξεκάθαρες αναφορές στη δράση των ΜΚΟ και … [Read More...]