ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ. ΣΕ ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΧΙΟΣ : Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε έντονα φορτισμένη και συγκινησιακή ατμόσφαιρα, λόγω του αδόκητου χαμού του διεθνή τερματοφύλακα της ομάδας της Χίου Αδαμάντιου Μαντή, ο ΝΟ Χανίων νίκησε στην έδρα του τον ΝΟ Χίου Astra Airlines με 13-11 και προκρίθηκε στη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκλείοντας από τη συνέχεια το Ναυτικό Όμιλο.
 
Οι άνθρωποι του ΝΟ Χανίων παρέδωσαν ανθοδέσμη στους παίκτες της Χίου και τους συλλυπήθηκαν για την απώλεια του συμπαίκτη τους, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου πολίστα (όπως και σε όλους τους αγώνες του Κυπέλλου). Στη σύνθεση του ΝΟ Χίου (που κατέβηκε στα Χανιά με δέκα παίκτες), εξάλλου, δεν υπήρχε Νο 1 στο συγκεκριμένο ματς, αλλά μόνο το Νο 13 για τον τερματοφύλακα της ομάδας Ι. Καρακούρο.
 
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, αλλά οι παίκτες του Μαχαίρα έκαναν τη διαφορά σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και έφτασαν στη νίκη. Με την ομάδα των Χανίων αγωνίστηκε ο Χιώτης Αγιωργούσης που σπουδάζει στα Χανιά και σημείωσε τρία τέρματα.
 
 
Οκτάλεπτα: 3-2, 4-4, 2-2, 4-3.
ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Μανιουδάκης 1, Νάστραν, Αγιωργούσης 3, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης, Βολτυράκης 1, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Τριποδάκης, Φωκάς.
ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Μιμίδης Στ., Μιμίδης Μιχ. 1, Μπερτόλης 1, Παππάς, Κουλιεράκης 5, Κανδιόγλου 1, Κουρλιάφτης 2, Ντούλος, Καρακούρος, Γκίλλας 1.
 
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙ: Γ. ΚΟΡΑΚΗΣ

Latest..

Ο ρόλος της Λήμνου στην εκστρατεία της Καλλίπολης αναδεικνύεται με τον πλέον εμπεριστατωμένο τρόπο

ΛΗΜΝΟΣ: Η προσπάθεια που καταβάλλουν εδώ και χρόνια ομογενείς και Αυστραλοί πολιτικοί αλλά και στρατιωτικοί για να αναδειχθεί ο ρόλος της Λήμνου στην εκστρατεία της Καλλίπολης … [Read More...]

Δ. Αβρομόπουλες: προτεραιότητες η αποσυμφόρηση των νησιών και η η αύξηση θέσεων στην ηπειρωτική χώρα

ΛΕΣΒΟΣ: Στην κατάσταση των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης στα ελληνικά νησιά και ειδικότερα στη Μόρια αναφέρθηκε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και … [Read More...]