Λήμνος: Γιαννέλη και Καβαλέρος του Γενικού Λυκείου Μούδρου συμμετέχουν στις εργασίες της Συνόδου Βουλής των Εφήβων

ΛΗΜΝΟΣ:

Την Τρίτη, 14-Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε η τελική επιλογή για τον έφηβο βουλευτή του Γενικού Λυκείου Μούδρου, που θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου Βουλής των Εφήβων κατά το χρονικό διάστημα από 2 έως 6 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αθήνα.
Μετά από ψηφοφορία και κλήρωση λόγω ισοψηφίας, έφηβη βουλευτής για το 2019 αναδείχθηκε η μαθήτρια της Α’ τάξης Νεκταρία Γιαννέλη με αναπληρωματικό έφηβο βουλευτή το μαθητή της Β’ τάξης Αργύρη Καβαλέρο.
Η ΚΔ’ Σύνοδος της Βουλής των Εφήβων έχει θέμα της τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Καθηγήτρια σύνδεσμος του προγράμματος για το σχολείο είναι η εκπαιδευτικός Θεοδώρα Λυμπέρη, ενώ την ομάδα, εκτός από τους παραπάνω, αποτελούν οι μαθητές: Βιργινία Ζαφειρίου, Βίκυ Φράγκου, Χριστίνα Σουλντίσα, Νάσια Νικολαΐδου, Ευγενία Θωμά, Σταματία Αφεντούλη, Χρήστος Μπιζαδέλλης και Αλεξάνδρα Μάρκου. . 

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

NEOΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ Ο Γ. ΔΑΝΙΗΛ

ΧΙΟΣ : Νέος δήμαρχος Οιννουσών εξελέγη ο Γ. Δανιήλ, ο οποίος επικράτησε με 47 ψήφους επί του Μ. Μαγγανά. Ο Γ. Δανιήλ ήταν υποψήφιος δήμαρχος και το 2014, χωρίς να καταφέρει να … [Read More...]