Λήμνος: Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Πολυχώρου «Αποθήκη» στο μικρό λιμανάκι της Μύρινας

ΛΗΜΝΟΣ:

Ο Πολυχώρος «Αποθήκη» παρουσιάζει το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων για το καλοκαίρι του 2018. Εκθέσεις εικαστικές, επίπλων, αγιογραφίας, αλλά και φεστιβάλ, το καταξιωμένο πλέον Lemnos Philema, και το Market Days @ Apothiki, θα εμπλουτίσουν τα πολιτιστικά δρώμενα της Λήμνου.

Ο Πολυχώρος «Αποθήκη»  ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2015, και από τότε φιλοξενεί πολιτιστικές, ιδιωτικές και εταιρικές εκδηλώσεις, σεμινάρια και εργαστήρια. Το φθινόπωρο του 2017 και τον χειμώνας/άνοιξη του 2018 διοργανώθηκαν στην «Αποθήκη» πολλά δρώμενα όπως παρουσιάσεις για τη Λημνιακή διάλεκτο, σκάκι για παιδιά, έκθεση φωτογραφίας, ομιλίες ιατρών, και άλλα, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις. Η  «Αποθήκη» είναι στο επίκεντρο της ζωής του νησιού και απέχει λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα καθώς στεγάζεται σε νεοκλασικό κτίριο στο λιμάνι της Μύρινας και στέκεται δίπλα σε όποιον επιθυμεί να διοργανώσει δρώμενα που συμβάλουν πολιτιστικά στο νησί.

Η «Αποθήκη» θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της για την πολύτιμη συνεισφορά τους στις διοργανώσεις των εκδηλώσεων.

Τζώρτζης Ταύταλαλης Ατομική Έκθεση «Food for Thought»
14 – 21 Ιουλίου

Έκθεση Χειροποίητων Επίπλων Πλακιώτης
22 – 25 Ιουλίου

Lemnos Philema
27 – 29 Ιουλίου

Market Days @ Apothiki
1 – 3 Αυγούστου

«In Blue» Ομαδική Εικαστική Έκθεση
7 – 25 Αυγούστου

Ευανθία Μεργιά, Ατομική Έκθεση, Αγιογραφίες
27 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: www.apothiki-limnos.com.   
Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη 

Latest..

Ο Κόττορας στον ΑΟ Πολυκράτη

ΣΑΜΟΣ: Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του ΑΟ Πολυκράτη, έφερε στην ομάδα τον έμπειρο τερματοφύλακα Νίκο Κόττορα. Η ενίσχυση προχωρεί σύμφωνα με το πλάνο των … [Read More...]