Λήμνος: Όταν στις στάχτες βλέπεις ανθρωπιά

ΛΗΜΝΟΣ:

Την στιγμή που τα μαχητικά F16 έσκιζαν τον ελλαδικό ουρανό πάνω από το ακριτικό νησί της Λήμνου προσπαθώντας για άλλη μια φορά να αναχαιτίσουν τους Τούρκους, η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο πήρε σάρκα και οστά αποδεικνύοντας πως η κρίση αξιών δεν αγγίζει τους Έλληνες!
Γράφει η Κατερίνα Παπασταματίου
Πριν λίγες μέρες ένα μικρό μαγαζί με μεγάλες όμως αναμνήσεις το καφέ «Ιππόκαμπος» στην Νέα Κούταλη Λήμνου κάηκε ολοσχερώς. Θα μου πείτε η πυρκαγιά στο Μάτι με τους 100 νεκρούς (όπως όλα δείχνουν) είναι ακόμη νωπή και πονάει πολύ όμως, όπως και τις μέρες του πένθους όλη η Ελλάδα ενώθηκε σε μια γροθιά έτσι και απόψε όλο το νησί, ενώθηκε σε μια συναυλία αλληλεγγύης για μια επιχείρηση που καταστράφηκε αλλά που από τις στάχτες τις θα αναγεννηθεί!

Αν η Ελλάδα καταστραφεί τελείως θα μείνει μία ελιά, ένα κλήμα και μία βάρκα. Είναι αρκετά για να ξαναχτιστεί απ’ την αρχή! Έλεγε ο Ελύτης! Όμως τελικά το μόνο που χρειάζεται είναι ένα: απλά να είσαι Έλληνας ή να αγαπάς σαν Έλληνας.
ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη

Latest..

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

ΧΙΟΣ : Εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, κατά την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου σε … [Read More...]

Το &.Πάσχα&. του καλοκαιριού στη Σάμο

ΣΑΜΟΣ: Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος στη Σάμο το “Πάσχα του Καλοκαιριού”, η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Πλήθη πιστών συνέτρεξαν στους Ιερούς Ναούς και τις … [Read More...]