Λημνιακό Ωδείο: Ανοιχτή ημέρα γνωριμίας με την μουσικά όργανα και τους καθηγητές

ΛΗΜΝΟΣ:

Η λειτουργία του νέου Ωδείου στο νησί μας, του Λημνιακού Ωδείου αναβαθμίζει την μουσική εκπαίδευση μέσα από το πολύπλευρο και πολυποίκιλο πρόγραμμα σπουδών του.
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, το Ωδείο στην προσπάθεια να φέρει το κοινό της Λήμνου πιο κοντά με την μουσική και την εκπαίδευση της, διοργανώνει εκδήλωση Ανοιχτής ημέρας για την μουσική το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρες 10:00-13:30 στις εγκαταστάσεις του νέου Ωδείου στην οδό Καρατζά 5 στο κέντρο της Μύρινας.
Όλοι ανεξαιρέτως μπορούν να περιηγηθούν στους χώρους του ωδείου, να δουν από κοντά μουσικά όργανα και τους καθηγητές που τα διδάσκουν καθώς να ακούσουν ζωντανά τμήματα των συνόλων του Ωδείου.
Πιο συγκεκριμένα, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με το διδακτικό προσωπικό του Ωδείου, που ολοένα και διευρύνεται. Σε αυτό ανήκουν η Μαρία Ψαρρά στην κλασική κιθάρα, ο Κώστας Ζαφειρίου στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Παντελής Ζαφείρης στη βυζαντινή μουσική και στο μαντολίνο, ο Νίκος Αμπατζής στα κρουστά και πνευστά, η Αναστασία Σιάχου στο κοντραμπάσο και το βιολοντσέλο, ο Γιώργος Τραγάρας στο μπουζούκι, ο Χάρης Παπαδάκης στην λύρα, ο Ανδρέας Κατογούδης στο λαούτο, η Μαρία Καραδήμου στο πιάνο και την Βαΐα Πασσά υπεύθυνη του τμήματος μουσικής για ΑΜΕΑ.
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο Λημνιακό Ωδείο το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018…μην το χάσει κανείς!!!
  
 Καταχώρηση Νατάσα Ταραράκη 

Latest..

ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ – ΖΕΣΤΗ

ΧΙΟΣ : Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, και ζέστη θα έχουν μέχρι τις αρχές της νέας εβδομάδας οι κάτοικοι της Χίου. Αναλυτικά στις μεγαλύτερες πόλεις του νησιού θα έχουμε τις εξής … [Read More...]