Λογοδοσία στους πολίτες: Νέα ήθη εισάγει το Νοσοκομείο Λήμνου

ΛΗΜΝΟΣ: Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι να αποκτήσουμε πάλι την εμπιστοσύνη του κόσμου.  Έχουμε ελλείψεις, αλλά οι Λημνιοί και οι επισκέπτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, είπε ο κύριος Μονοκρούσος.
Την κατάσταση του νοσοκομείου παρουσίασε χτες με κάθε λεπτομέρεια ο αναπληρωτής διοικητής κος Μονοκρούσος. Πίνακες με αριθμητικά στοιχεία σε όλους τους τομείς , επιτυχίες, αποτυχίες, δυσκολίες και  προσπάθειες της διοίκησης και των εργαζομένων  παρουσιάστηκαν κατανοητά και με ζωντανό τρόπο.
Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι να αποκτήσουμε πάλι την εμπιστοσύνη του κόσμου.  Έχουμε ελλείψεις, αλλά οι Λημνιοί και οι επισκέπτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς είπε ο κύριος Μονοκρούσος.
Ακολούθησαν ερωτήσεις και  συζήτηση επί όλων των θεμάτων. Συναινετικός και ουσιαστικός ο κ Μονοκρούσος δεν παρελθοντολογούσε και αποδεχόταν τις υπάρχουσες αδυναμίες. Θέλουμε την κριτική σας και τη συμμετοχή σας  είπε προς το κοινό.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν σχετικά ικανοποιητική. Μικρότερη όμως από την αναμενόμενη αν υπολογίσει κανείς τη σημασία του θέματος και το ότι για πρώτη φορά στη Λήμνο βλέπουμε λογοδοσία από Δημόσια υπηρεσία.
Παντελώς απούσα η Δημοτική αρχή, αλλά και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου δεν προσήλθαν στο σύνολό τους όπως λογικά θα ανέμενε κανείς.
Στο τέλος της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι τρεις γιατροί που αποχώρησαν από το Νοσοκομείο με συνταξιοδότηση και εκφράστηκε η ευγνωμοσύνη προς τους δωρητές με την προσφορά αναμνηστικών δώρων.
Μόλις πάρουμε την παρουσίαση από το Νοσοκομείο θα σας την δημοσιεύσουμε αμέσως.
limnos.news

Latest..

AΝΟΙΓΕΙ ΠΑΝΙΑ Η ΑEGEAN REGATTA 2018

ΧΙΟΣ : Το πρωϊ της Κυριακής στις 11:00, τα 59 σκάφη που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην Aegean Regatta, θα ανοίξουν πανιά από τη Σκύρο, για ένα νέο, υπέροχο ταξίδι στο Αιγαίο … [Read More...]

53 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ : Στον εντοπισμό και τη διάσωση πενήντα τριών αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, πλωτό σκάφος της δύναμης FRONTEX κατά τη διάρκεια περιπολίας, στο πλαίσιο της … [Read More...]