Μάκης Ψάρρας για το ΕΠΑΛ Μύρινας: Τέτοιες προσπάθειες και κινήσεις κάνουν ακόμη πιο γνωστή την Λήμνο σε όλη τη Χώρα και όχι μόνο!

ΛΗΜΝΟΣ:

Τα παιδιά του ΕΠΑΛ Μύρινας με τη συνεχή καθοδήγηση των καθηγητών τους , του Κου Μ. Περιστεράκη και της Κας Σ. Τριανταφύλλου και με πολύ πολύ κόπο, αγάπη, φαντασία έφτασαν στο σημείο να «στήσουν» σωστά αυτό το blog που κέρδισε το πρώτο βραβείο σήμερα στο Υπουργείο Πολιτισμού.
Επειδή γνωρίζω από κοντά τους κόπους και την αγωνία τους, αλλά και τον κόπο των καθηγητών που το έχουν αναλάβει, θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου.
Τέτοιες προσπάθειες και κινήσεις κάνουν ακόμη πιο γνωστή την Λήμνο σε όλη τη Χώρα και όχι μόνο . Δείχνουν την ευαισθησία και τη φροντίδα των δημιουργών και μάλιστα σε μία εποχή όπου ακόμη και οι αξίες δοκιμάζονται . Επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ και ως αντιπρόεδρος της Λήμνος Τουριστική ΑΜΚΕ και θα επιθυμούσα το Blog αυτό που μας παρουσιάσατε , να είναι ένα ακόμη «εργαλείο» στην προσπάθεια προώθησης της Λήμνου ως τουριστικού Προορισμό .
Μάκης Ψαρράς

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Αυτή είναι η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου Σαράντη Πανταζη (έγγραφο -φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Πριν από λίγη ώρα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου, πριν τις εκλογές, ο Σαράντης Πανταζής κατέθεσε εν μέσω αντεγκλήσεων και διαξιφισμών (θα επανέλθουμε με … [Read More...]

ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΖΩΝ

ΧΙΟΣ : Τέλος στους μπαζότοπους, τέλος στα μπάζα και στην ανεξέλεγκτη απόθεση τους στο νησί της Χίου βάζει η άδεια που έλαβε η ΑΝΑΚΕΜ για ανακύκλωση των ΑΕΚΚ. Το γνωστό Σύστημα … [Read More...]