Μετά το Πανεπιστήμιο Αιγαίου… ύποπτοι φάκελοι σε Μετσόβιο, Κρήτη,και Κέρκυρα

ΛΕΣΒΟΣ: Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι πανεπιστημιακές αρχές, καθώς μετά το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, φάκελοι με ύποπτοι σκόνη εντοπίστηκαν σε ακόμη τρία ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του «ΣΚΑΪ», ύποπτοι φάκελοι εστάλησαν στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Ιονίων Νήσων (Κέρκυρα).
Όπως και στο περιστατικό της Λέσβου, οι πανεπιστημιακές αρχές εφάρμοσαν την προβλεπόμενη διαδικασία, εκκενώνοντας το κτήριο και ειδοποιώντας το ειδικό κλιμάκιο για την αντιμετώπιση των ραδιοβιομηχανικών απειλών.
Οι τέσσερις ύποπτοι φάκελοι φαίνεται ότι συνδέονται μεταξύ τους, καθώς φέρεται να διαθέτουν τον ίδιο αποστολέα. Σε κάθε περίπτωση, περαιτέρω φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η εργαστηριακή ανάλυση του Γενικού Χημείου του Κράτους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σ' αντίθεση με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, οι υπάλληλοι των υπόλοιπων τριών ιδρυμάτων δεν προχώρησαν στο άνοιγμα των επίμαχων επιστολών.
Στο μεταξύ, η κατάσταση της υγείας των επτά υπαλλήλων της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με την ύποπτη σκόνη, βαίνει προς βελτίωση, καθώς τα όποια συμπτώματα φαίνεται πως υποχωρούν.
.

Latest..

Εξιχνίαση μεγάλης κλοπής στη Σάμο!

ΣΑΜΟΣ: Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας του νησιού … [Read More...]