Μεταπτυχιακό του Τουρισμού – Πανεπιστήμιο Αιγαίου

ΙΚΑΡΙΑ :  

 

ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
«ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»
 
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου βρίσκεται στην πρωτοπορία της τουριστικής έρευνας και εκπαίδευσης στην Ελλάδα, παρέχοντας ολοκληρωμένες τουριστικές σπουδές σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.
 
Στόχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού» είναι η βασική εκπαίδευση και η συστηματική κατάρτιση των φοιτητών πάνω σε διάφορα ζητήματα σχετικά με τον τουρισμό και την τουριστική ανάπτυξη.
 
Το Μεταπτυχιακό  απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master), στις εξής κατευθύνσεις:
 
Α. Στρατηγική Τουριστικής Ανάπτυξης
Β. Διοίκηση Φιλοξενίας (Hospitality)
 
Το ΔΠΜΣ διεξάγεται με πρότυπες μορφές εκπαίδευσης που συνδυάζουν δια ζώσης μαθήματα και  παρακολούθηση με ηλεκτρονικές διαδικασίες σύγχρονης μάθησης.
 
Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2017  στη Γραμματεία του Πανεπιστημίου, τηλ. : 22710-35322, 22710-35130, φαξ : 22710-35329, e-mail: mstath@aegean.gr,      ιστοσελίδα: http://www.chios.aegean.gr/tourism, https://el-gr.facebook.com/DPMSTOURISM.
 
The post Μεταπτυχιακό του Τουρισμού – Πανεπιστήμιο Αιγαίου appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.

Latest..

Ο Παναγιώτης Μάργαρης έρχεται στον αρχαιολογικό χώρο της Πολιόχνης Λήμνου για μια μαγική μουσική βραδιά

ΛΗΜΝΟΣ : Written by: Βιργινία ΚαρβέλληΜια μαγική μουσική βραδιά, κάτω από τον έναστρο αυγουστιάτικο ουρανό, στον αρχαιολογικό χώρο της Πολιόχνης, θα μας προσφέρει τη Δευτέρα 7 … [Read More...]