ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΟΜΠΡΕΛΕΣ

ΧΙΟΣ : Σε συνέχεια της επιστολής μου (e-mail) της 1-8-2018, αναφορικά με την τοποθέτηση ομπρελών για λουόμενους στην παραλία της Βοκαριάς Νενήτων, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τοποθέτηση τριών ομπρελών κατά μήκος της παραλίας. Ωστόσο θεωρώ ότι για να καλυφθεί όλο το μήκος της παραλίας με ομπρέλες σε μία ικανοποιητική απόσταση μεταξύ τους (15-20 μ) απαιτούνται τουλάχιστον 6 ομπρέλες. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω είναι αλήθεια ότι η τοποθέτηση των 3 ομπρελών λειτουργεί ανακουφιστικά και εν μέρει λύνει το πρόβλημα των λουόμενων ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο της κορύφωσης της τουριστικής κίνησης. 
 
Κύριε Αντίδήμαρχε ευελπιστώντας ότι την επόμενη πλέον καλοκαιρινή περίοδο η τοποθέτηση ομπρελών θα γίνει έγκαιρα και σε ικανοποιητικό αριθμό προς εξυπηρέτηση των επισκεπτών και λουόμενων, σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
 
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙ: Σπαθαριώτης Εμμανουήλ 

Latest..

Το Εργατικό Κέντρο εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήριά του για το θάνατο εργαζόμενου την ώρα της δουλειάς του.

ΚΩΣ: Το Εργατικό Κέντρο εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο εργαζόμενου την ώρα της δουλειάς σε μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο του νησιού (Όμιλος … [Read More...]