ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΧΙΟΣ : Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική Διημερίδα Οδικής Ασφάλειας με τίτλο «Κυκλοφορώ με ασφάλεια, Οδηγώ υπεύθυνα»  με κεντρικό ομιλητή το διακεκριμένο επί του θέματος κ. Θανάση Χούντρα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Χίο σε συνεργασία με τους Φοιτητικούς Συλλόγους Διοίκησης Επιχειρήσεων «Δ. Γληνός»& Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού ο «Όμηρος».
Η διημερίδα διεξήχθη στις 28 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο Πανεπιστημιακής Μονάδας Χίου «Γιάννης Καράλης» και στις 29 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου απευθυνόμενη στη φοιτητική και μαθητική κοινότητα της Χίου.
Η προσέλευση στην διημερίδα ήταν μεγάλη καθώς το θέμα της οδικής ασφάλειας αφορά όλους τους πολίτες. Το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων ήταν αμείωτο καθ’όλη τη διάρκεια της ομιλίας καθώς η εισήγηση του κ. Χούντρα ήταν άκρως διαδραστική και ενημερωτική αποτελούμενη από ερωτήσεις και διαρκής συζήτηση με το κοινό.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Χούντρας επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη  και συζήτησε μαζί του για το θέμα της  οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας. Άλλωστε, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα τόσο  η κυκλοφοριακή αγωγή και η οδική ασφάλεια όσο και η μείωση των οδικών ατυχημάτων στο νησί. Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι ο Δήμος Χίου θα σταθεί αρωγός και υποστηρικτής σε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενημέρωση και την αφύπνιση των πολιτών ενάντια στα τροχαία ατυχήματα.

 

Latest..

Η Πλατεία Λήμνου στον χάρτη!

ΛΗΜΝΟΣ: Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν το Μνημείου Λήμνου Καλλίπολης στο Albert Park, θα μπορούν πλέον να το βρουν εύκολα καθώς ο Δήμος Port Phillip τοποθέτησε σχετικές πινακίδες … [Read More...]