Με μεγάλη επιτυχία η μουσικοχορευτική βραδιά στην Πλατεία Δημαρχείου Αγιάσου Εισερχόμενα x

ΛΕΣΒΟΣ: Στην ετήσια καλοκαιρινή Μουσικοχορευτική εκδήλωση του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 11 Αυγούστου 2018, στην πλατεία Δημαρχείου και την παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές τη δουλειά τους παρουσίασαν τα παρακάτω μουσικά τμήματα: τζουράδες-μπουζούκια (δάσκαλος Κώστας Ζαφειρίου), Σαντούρια (δάσκαλος Κώστας Ζαφειρίου), κρουστά-τουμπερλέκια-ντραμς (δάσκαλος Παναγιώτης Σουσαμλής).
Χόρεψαν επίσης τα χορευτικά τμήματα-παιδικό, εφηβικό (δάσκαλος: Θύμιος Σαραντίδης).
Στον μαθητή του Αναγνωστηρίου Στράτο Σκλεπάρη ο πρόεδρος του Αναγνωστηρίου, Κλεάνθης Κορομηλάς και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάσου Μιχάλης Ευαγγελινός έδωσαν τιμητικό έπαινο, γιατί πριν λίγες μέρες έσωσε από πνιγμό συμπολίτη μας στη θάλασσα των Βασιλικών.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Αντιπρόεδρος του Αναγνωστηρίου Παναγιώτης Σκορδάς.
Ακολούθησε μουσικό λαϊκό πρόγραμμα με το σχήμα του Μιχάλη Δήσσου που έδωσε την ευκαιρία στους θαμώνες των γύρω καταστημάτων να χορέψουν και να ξεφαντώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Δημοτική Κοινότητα Αγιάσου, το Αναγνωστήριο Αγιάσου, ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγιασωτών και το ΝΠΔΔ Πολιτισμού-Αθλητισμού-Τουρισμού του Δήμου Λέσβου.

Latest..

AΝΟΙΓΕΙ ΠΑΝΙΑ Η ΑEGEAN REGATTA 2018

ΧΙΟΣ : Το πρωϊ της Κυριακής στις 11:00, τα 59 σκάφη που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην Aegean Regatta, θα ανοίξουν πανιά από τη Σκύρο, για ένα νέο, υπέροχο ταξίδι στο Αιγαίο … [Read More...]

53 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ : Στον εντοπισμό και τη διάσωση πενήντα τριών αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, πλωτό σκάφος της δύναμης FRONTEX κατά τη διάρκεια περιπολίας, στο πλαίσιο της … [Read More...]