Με την προεθνική Κ16 ο τερματοφύλακας της ΠΑΧ Κάρολος Καββάδας

ΧΙΟΣ :

Ισως γινεται για πρώτη φορά. Ενας 16χρονος ποδοσφαιριστής της Χίου, και μάλιστα τερματοφύλακας, να καλείται στις προπονήσεις της προ εθνικής ομάδας Κ16.
Ο λόγος για τον Κάρολο Καββάδα, αθλητή της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Χίου (ΦΩΤΟ: sportschios.gr)Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στις 22/5/19 στα γήπεδα του Αγίου Κοσμά στην Αττική και σύμφωνα με πληροφορίες ο Κάρολος θα φτάσει εκεί έχοντας πρόσφατα δοκιμαστεί και από την ομάδα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ.Μεταφέρουμε στη συνέχεια το σχετικό συγχαρητήριο δελτίο τύπου απ την ΕΠΣ Χίου:
Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Χίου, η Τεχνική Επιτροπή και ο Ενωσιακός Προπονητής κ. Χατζηδάκης Μιχάλης συγχαίρουν τον ποδοσφαιριστή της Μικτής Ομάδας Κ16  της ΕΠΣ Χίου και αθλητή  της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Χίου  Καββάδα Κάρολο για την κλήση του στις προπονήσεις της προεθνικής ομάδας Κ16,  από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές κ. Κεχαγιά Νικόλαο και Ελευθεριάδη Θεόδωρο.
Οι προπονήσεις  θα διεξαχθούν στις 22/5/19 στα γήπεδα του Αγ.Κοσμά
Κάρολε σου ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!

Προηγούμενο άρθροΠεριοδεία υποψ. ευρωβουλευτή ΚΚΕ Δ. Κουμπούρη- κεντρική ομιλία 14/5/19

Latest..

Εξετάσεις για απόκτηση άδεια χειριστή πηδαλιούχου για τη διακυβέρνηση αλιευτικών σκαφών

ΙΚΑΡΙΑ: Γνωρίζουμε στους ιδιοκτήτες – κυβερνήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών ότι την Πέμπτη 06/06/2019 και ώρα 09:00 θα διενεργηθούν εξετάσεις για την απόκτηση άδειας χειριστή … [Read More...]

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

ΧΙΟΣ : Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και υποψήφια Περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Σήμερα το πρωί, ημέρα των εκλογών, οι απελπισμένοι σκοτεινοί … [Read More...]