Μην τρομάξετε σήμερα στις 11.00 το πρωί. Θα είναι ο ¨Παρμενίων¨

ΛΗΜΝΟΣ: Η αεροπορική επίθεση θα αποκρουσθεί και εμείς θα συνεχίσουμε αμέριμνοι τη δουλειά μας. Στις σειρήνες της συνείδησης να δίνουμε πιο πολλή σημασία. Αν τις ακούμε ακόμα, σημαίνει  ότι η άμυνά μας καλά κρατεί. Αν όμως ο ήχος τους είναι αδύναμος ή έχει σβήσει τελείως, έχουμε ολοκληρωτικά ηττηθεί.  
limnos.news
Για τις ανάγκες της άσκησης «Παρμενίων 2018»

Για 60 δευτερόλεπτα θα ηχήσουν στις 11 το πρωί σήμερα σε όλη την επικράτεια οι σειρήνες συναγερμού Πολιτικής Άμυνας στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2018».
Ο συναγερμός αεροπορικής επίθεσης θα λήξει στις πέντε λεπτά αργότερα, στις 11:05, όταν θα ακουστεί για άλλα 60 δευτερόλεπτα το σήμα λήξης.

Η έναρξη του συναγερμού θα έχει αυξομειούμενη ένταση, ενώ η λήξη θα χαρακτηρίζεται από σταθερή ένταξη ήχου.
Η διακλαδική εθνική άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018» των Ενόπλων Δυνάμεων θα ολοκληρωθεί στις 12 Οκτωβρίου στο Έβρο, όπου και θα διεξαχθεί η τελική φάση της.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ετήσια στρατιωτική άσκηση, στην οποία συμμετέχουν και οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων και συντονίζεται από το ΓΕΕΘΑ.

Latest..

Η αδελφή του Άλεξ Μπορογίνα που έχασε τη ζωή του στη Μεσαριά απευθύνει έκκληση σε τυχόν μάρτυρες του δυστυχήματος

ΚΩΣ: Για αυτους που δεν γνωριζουν είμαι η αδερφή του Αλεξάνδρου Μπορογινα που έχασε τη ζωή του στο ατύχημα που έγινε στην επαρχιακή οδό Κω-Κεφάλου (μπροστά στο ζαχαροπλαστείο … [Read More...]