Μια ακόμα διάκριση για το Ούζο Βαρβαγιάννη “Diamonds of the Greek Economy 2019”

ΛΕΣΒΟΣ:
Μια ακόμα σημαντική διάκριση κατέκτησε το Ούζο Βαρβαγιάννη από το Πλωμάρι. Για 2η συνεχή χρονιά βραβεύτηκε από το forum Επιχειρηματικής Αριστείας “Diamonds of the Greek Economy 2019”.
Η σχετική ανακοίνωση:
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. Η εταιρεία μας, Ι. Βαρβαγιάννης ΕΠΕ, συμμετείχε στο 16ο forum Επιχειρηματικής Αριστείας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, όχι ως ένας απλός συμμετέχων, αλλά ως μία από τις βραβευθείσες εταιρείες των «Diamonds of the Greek Economy 2019”.
Η βράβευση αυτή, 2η συνεχή της διοργάνωσης, αποτελεί επιστέγασμα της επιχειρηματικής αριστείας που χαρακτηρίζει την εταιρεία μας και σηματοδοτεί τη δέσμευση μας για το μέλλον.
H «Ποτοποιία Βαρβαγιάννη», μιά αμιγώς οικογενειακή εταιρεία, 100% Ελληνική που δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1860 στο ακριτικό Πλωμάρι της Λέσβου, στο τιμόνι της οποίας σήμερα είναι η 5η & η 6η γενιά, εδώ και ενάμιση περίπου αιώνα συνεχίζει με υπευθυνότητα να προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά ένα παραδοσιακό, αυθεντικό Ούζο από 100% απόσταξη.

Latest..

Το 4ο Pramnos Basketball Camp »Bogrinho» 2019 σε βίντεο

ΙΚΑΡΙΑ: Αυλαία για το 4ο Μπασκετικό τουρνουά της ομάδας του Πράμνου και μια νέα ομάδα μπάσκετ είναι γεγονός για την Ικαρία. Μια μεγάλη διοργάνωση που συγκέντρωσε την νεολαία του … [Read More...]

Τουρκία προς ΕΕ: «Σταματήστε τις κυρώσεις γιατί ανοίγουμε τα σύνορα & σας βουλιάζουμε με αλλοδαπούς μέσα σε 6 μήνες»!

ΛΗΜΝΟΣ: Με άνοιγμα των συνόρων της απειλεί την Ευρωπαϊκή Ενωση η Τουρκία, το οποίο θα οδηγήσει σε μαζική κατάρρευση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων λόγω κοινωνικής καθίζησης! Ο … [Read More...]