Μια σπουδαία απόφαση για όλους τους Μαστιχοπαραγωγούς.

ΧΙΟΣ : Ο πρόεδρος της ΕΜΧ κ. Γεώργιος Τούμπος με το υπ´ αριθ. 115/27-1-2020 έγγραφο αίτημα του, προς το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών Νενήτων (ο δεύτερος μεγαλύτερος Συνεταιρισμός), βοήθησε σημαντικά το Δ.Σ να αποφασίσει, για τα αυτονόητα, ΟΜΟΦΩΝΑ:

Να γίνουν γνωστά τα πορίσματα του Γενικού Διευθυντή της ΕΜΧ και της τετραμελούς επιτροπής που αποτελείται από μέλη του Δ.Σ της ΕΜΧ, για να έχουν έγκυρη ενημέρωση με σαφή στοιχεία όλοι οι μαστιχοπαραγωγοί, σχετικά με την απώλεια των 348.000 €.
Να μην επιβαρυνθεί ούτε 1 € κανένας μαστιχοπαραγωγός, εξαιτίας της απώλειας αυτής των χρημάτων.

Σειρά και υποχρέωση τώρα έχουν να συνεδριάσουν και να αποφασίσουν όλοι οι υπόλοιποι Συνεταιρισμοί Μαστιχοπαραγωγών, ακούγοντας και προστατεύοντας όλα τα μέλη τους.

Μονόδρομος είναι για τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της ΕΜΧ, ο άμεσος καθορισμός της ημερομηνίας σύγκλισης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων, που είναι το Ανώτατο όργανο της ΕΜΧ.

Χαίρομαι που οι αρχικές προσωπικές απόψεις και προσπάθειες μου προς αυτή την κατεύθυνση, έγιναν τώρα συλλογικές (όπως η παραπάνω απόφαση του Δ.Σ) και εύχομαι να γίνουν καθολικές από όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων.

Το κύρος, η αξιοπιστία, η προστασία των Μαστιχοπαραγωγών, η ομαλή λειτουργία, η φήμη και η ανάπτυξη της ΕΜΧ είναι ευθύνη όλων μας.

Βασίλης Μυριαγκός

Μέλος του Δ.Σ του Συνεταιρισμού Νενήτων
Αντιπρόσωπος στην Γ.Σ της ΕΜΧ

Latest..

Μεταναστευτικό: Ομοψυχία ή χανόμαστε

ΧΙΟΣ : Αγαπητοί φίλοι,Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ενδεχόμενη κατασκευή μιας νέας υπερδομής για τους μετανάστες στο νησί της Χίου, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί … [Read More...]

Έτσι έγινε &.καπνός&. ο &.Σαράφης&. κι έβγαζαν… καπνούς στην Προανακριτική! Θρίλερ με τους προστατευόμενους μάρτυρες

ΚΩΣ: “Άφαντος” ο προστατευόμενος μάρτυρας “Μάξιμος Σαράφης”.Αν… τον μιμηθεί η “Κελέση”, η Προανακριτική είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα.Τα τρία σπίτια, οι άκαρπες έρευνες και … [Read More...]

Tο ΧοροΚώς με την παράσταση “Μπακλαχοράνι: Το Καρναβάλι της Πόλης” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 24 & 25 Φεβρουαρίου 2020

ΚΩΣ: Παράσταση “Μπακλαχοράνι: Το Καρναβάλι της Πόλης” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Στο Μέγαρο Μουσικής το ΧοροΚώς με την παράσταση “Μπακλαχοράνι: Το Καρναβάλι της Πόλης” στις 24 … [Read More...]