Μοναδικές στιγμές στο Λιβαδοχώρι με βραβεύσεις και Χατζή! (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ:

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου βραβεύτηκαν στις 6 Αυγούστου 2019, για πέμπτη συνεχή χρονιά, με το βραβείο Ανίτα Χαλαμανδάρη για τις επιδόσεις τους  στα μαθήματα αλλά και τις Διεθνείς και Πανελλήνιες επιτυχίες τους για τις δράσεις που πραγματοποίησαν με τους καθηγητές τους κατά το σχολικό έτος 2018-19.
Στο κατάμεστο γήπεδο του σχολείου ακολούθησε η  συναυλία του μεγάλου τραγουδοποιού Κώστα Χατζή , ευγενική προσφορά της οικογένειας Χαλαμανδάρη, η οποία αδιαλείπτως τα τελευταία χρόνια στηρίζει τη σχολική μας Κοινότητα.
Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Χαλαμανδάρη, τον Δήμο Λήμνου, τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, όλους τους μαθητές και τους γονείς τους και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά της βράβευσης.
Χαριτίνη Φωτοπούλου
Γυμνασιάρχης

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Latest..

Η κοινή και η προσωπική γνώμη

ΧΙΟΣ : Η ζωή έχει δείξει πολλές φορές πως «το θέλω» του άλλου ή των άλλων εμφανίζεται ή γίνεται και «θέλω» δικό μας. Γιατί «έτσι πρέπει». Το «πρέπει» όμως αυτό κατά συντριπτικό … [Read More...]

Ο γάτος που έφυγε με τα χελιδόνια –Μια αληθινή ιστορία που έγινε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου.

ΛΗΜΝΟΣ: Από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφόρησε το παιδικό βιβλίο Ο γάτος που έφυγε με τα χελιδόνια, του Χρήστου Μπουλώτη και σε εικονογράφηση Φωτεινής Στεφανίδη. Είκοσι χρόνια μετά … [Read More...]