Μουσικοχορευτικό αντάμωμα στην πανέμορφη Σκάλα Σκαμιάς

ΛΕΣΒΟΣ: Το Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018, στις 9μμ, στον άνετο αύλειο χώρο του συνεταιριστικού ελαιοτριβείου της Σκάλας Σκαμιάς, που για πρώτη φορά διαμορφώθηκε έτσι ώστε να φιλοξενήσει πολιτιστική εκδήλωση, δίπλα στο μυροβόλο κύμα του Αιγαίου, ο Σύλλογος Σκαμιωτών  Αθήνας &.Παναγιά η Γοργόνα&. διοργάνωσε μεγάλη μουσικοχορευτική βραδιά, την οποία τίμησαν με την πολυπληθή παρουσία τους οι ντόπιοι, αλλά και αρκετοί ξένοι επισκέπτες που παραθερίζουν αυτή την εποχή στη γύρω περιοχή.
Τα χορευτικά τμήματα ενηλίκων του Αναγνωστηρίου Αγιάσου (υπεύθυνος Θύμιος Σαραντίδης), του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας &.Ο Μόλυβος&. και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκαμιάς &.Η Αγία Φωτεινή&. (υπεύθυνη Ρένα Γρηγορίου) χόρεψαν παλιούς αγαπημένους λεσβιακούς και μικρασιάτικους παραδοσιακούς σκοπούς που έπαιξαν τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου.
Μετά την εκδήλωση παρατέθηκε δείπνο σε παραθαλάσσια ταβέρνα της περιοχής. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο, κ. Γιώργο Ευαγγέλου, και όλο το Δ.Σ του Συλλόγου Σκαμιωτών Αθήνας για την άψογη φιλοξενία και ευχόμαστε να συνεχιστεί η συνεργασία μας και να ξαναγίνουν τέτοια όμορφα ανταμώματα.
Αναγνωστήριο Αγιάσου

Latest..

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΒΑΡΒΑΣΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, και ώρα 8:30μ.μ το χορευτικό και το χορωδιακό τμήμα του Φάρου Βαρβασίου, θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια της Ερυθραίας Μικρά Ασίας στην … [Read More...]

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

ΧΙΟΣ : Όπως για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 17-08-2018 έως και την Κυριακή 19-08-2018, η παραλιακή οδός του Κεντρικού Λιμένα Χίου και συγκεκριμένα το ρεύμα κυκλοφορίας … [Read More...]