Μουσικό Σχολείο Χίου: κατατακτήριες εξετάσεις για κενές θέσεις

ΧΙΟΣ :

Κατατακτήριες εξετάσεις για την πλήρωση κενών θέσεων μαθητών, στις τάξεις Β΄ Γυμνασίου, καθώς και την Α΄ B, Γ’ Λυκείου, του σχολικού έτους 2018 – 2019 προκηρύσσει το Μουσικό Σχολείο Χίου.Συγκεκριμένα, προκηρύσσει δύο (2) κενές θέσεις στη Β΄ Γυμνασίου, τέσσερις (4) κενές θέσεις στην Α΄ Λυκείου, (4) κενές θέσεις στη Β΄Λυκείου, τέσσερις (4) κενές θέσεις στη Γ΄ Λυκείου.
Η προκήρυξη γίνεται σύμφωνα με την εγκύκλιο 58167/Δ2 απόφασης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Λειτουργία Μουσικών Σχολείων», ΦΕΚ τ.Β 1371/24-04-2018.Οι κατατακτήριες αυτές εξετάσεις θα διενεργηθούν από επιτροπή καθηγητών στο χώρο του Σχολείου την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π. μ.
Τα μαθήματα που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι είναι:Για τη Β’ Γυμνασίου:α. Ευρωπαϊκή Μουσική – Θεωρία και πράξηβ. Ελληνική παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και πράξηγ. τα υποχρεωτικά όργανα (Πιάνο και Ταμπουράς)δ. Προαιρετικά Μουσικό όργανο επιλογήςΓια την Α Λυκείου:α. Ευρωπαϊκή Μουσική – Θεωρία και πράξη Εισαγωγή στην Αρμονίαβ. Ελληνική παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και πράξηγ. τα υποχρεωτικά όργανα (Πιάνο και Ταμπουράς)δ. Ιστορία της Μουσικήςε. Μουσικό όργανο επιλογήςΓια την Β Λυκείου:α. Αρμονίαβ. Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτωνγ. Ελληνική παραδοσιακή Μουσικήδ. τα υποχρεωτικό όργανο (Πιάνο)ε. Ιστορία της Μουσικήςστ. μουσικό όργανο επιλογήςΓια την Γ Λυκείου:α. Αρμονίαβ. Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτωνγ. Ελληνική παραδοσιακή Μουσικήδ. Μορφολογίαε. Ιστορία της Μουσικήςστ. μουσικό όργανο επιλογής
Την εξεταστέα ύλη των μαθημάτων μπορούν να την πληροφορηθούν από την ιστοσελίδα του σχολείου : http://mousikochiou.mysch.gr/, ή στο τηλέφωνο 22710.81360 του Μουσικού Σχολείου Χίου.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 έως το αργότερο την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 στο Μουσικό Σχολείο, για να υποβάλουν σχετική αίτηση στη Γραμματεία του Σχολείου.

Latest..