Μόλις γύρισα από το Σούπερ Μάρκετ, μπαίνοντας σε… νέα εποχή

ΧΙΟΣ : Αγαπητοί συναγωνιστές στον καθημερινό μαραθώνιο που τρέχουμε για μια ζωή με αξιοπρέπεια, από σήμερα, ξεχάστε, όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν, μας πνίγουν! Όπως μας λέγανε στο σχολείο, “μην μιλάτε και συγκεντρωθείτε στον πίνακα”.Έτσι μόλις ανακοινώθηκαν χθες τα αποτελέσματα των πανελλαδικών, κι αρχίζει το τρέξιμο για την εξεύρεση των χρημάτων για την τακτοποίηση τους, από το πρωί η ΕΡΤ που παρακολουθώ, όπως και άλλα ΜΜΕ ασχολούνται με τον ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ!
Έι εσείς εκεί ψηλά, αν το πήρατε είδηση, το “κοπάδι” που το ταΐζατε κουτόχορτο, ΕΣΚΑΣΕ από το πολύ τάισμα…Καταλαβαίνει ότι απλά ξαναμοιράζετε την τράπουλα… Αλλά το παιχνίδι είναι “στημένο”. Υπάρχουν και “γραμμάτια που πρέπει να ξεχρεωθούν”… Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Ξέρουμε πιά κάθε “ατάκα”.
Είδατε με εκείνα και με τα άλλα, για πότε ξεχάστηκε η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, οι 96 νεκροί που απανθρακώθηκαν ή πνίγηκαν εξαιτίας της ανικανότητάς σας να συντονίσετε τον ανύπαρκτο, ήδη ασυντόνιστο μηχανισμό ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ… Τώρα, μας λέτε με όλους τους τρόπους, ότι μπήκαμε σε ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Το νιώσαμε αμέσως.
Μόλις γύρισα από το Σούπερ Μάρκετ. Με δέκα πακέτα μακαρόνια, πέντε κιλά ρύζι και τέσσερα κουτιά σάλτσα, σου δίνουν ένα πακέτο σολομό και μία ΣΑΜΠΑΝΙΑ. Για να γιορτάσουμε δεόντως το τέλος των μνημονίων και τον ανασχηματισμό. Φαίνεται πως δεν έχουν μάθει τα χαρούμενα μαντάτα γιατί σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΔΕΗ στη Χίο είχαν γεμίσει από σκυθρωπούς καταναλωτές που περίμεναν να κάνουν ρύθμιση των οφειλών για τους λογαριασμούς του ρεύματος. Οι καημένοι δεν είχαν μάθει ακόμη τα καλά νέα…

Latest..

ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ – ΖΕΣΤΗ

ΧΙΟΣ : Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, και ζέστη θα έχουν μέχρι τις αρχές της νέας εβδομάδας οι κάτοικοι της Χίου. Αναλυτικά στις μεγαλύτερες πόλεις του νησιού θα έχουμε τις εξής … [Read More...]