Μ. Γιωργαλλής: &.Οι μάσκες έπεσαν. Αποδείχθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η μετατροπή της Κω σε αποθήκη και φυλακή παράνομων μεταναστών και προσφύγων, έχει ονοματεπώνυμο.&.

ΚΩΣ:
Ο Βουλευτής του Σύριζα κ.Καματερός, μαζί με το κόμμα του, ψήφισαν το άρθρο 7 του νομοσχεδίου για το μεταναστευτικό χθες στη Βουλή, που εγκλωβίζει υποχρεωτικά στην Κω τους παράνομους μετανάστες.
Τι λέει το άρθρο 7;
Επιβάλλει τον γεωγραφικό περιορισμό, δηλαδή των εγκλωβισμό παράνομων μεταναστών και προσφύγων στην Κω και στα άλλα νησιά.
Η κυβέρνηση κατέθεσε το συγκεκριμένο άρθρο προκειμένου να ανατρέψει την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ,η οποία επέτρεπε τη μεταφορά τους από τα νησιά.
Για κάποιους φαίνεται ότι η εντολή που παίρνουν από το κόμμα αλλά και τα αφεντικά τους είναι ισχυρότερη από την εντολή των πολιτών της Κω.
Γιατί όσοι ψήφισαν το Σύριζα και τον κ.Καματερό στην Κω, δεν τους έδωσαν εντολή να μετατρέψουν την Κω σε αποθήκη και φυλακή, δεν τους έδωσαν εντολή να φτιάξουν hotspot στην Κω.
Είναι ξεκάθαρο πλέον ποιοι παίζουν παιχνίδια εις βάρος του νησιού και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν.
Ο εγκλωβισμός όλων αυτών των ανθρώπων στην Κω αλλά και όσων έρχονται δημιουργούν κινδύνους που ούτε καν φαντάζονται κάποιοι.
Γιατί ούτε επαναπροωθήσεις γίνονται ούτε αποσυμφόρηση υπάρχει.
Οι πολίτες της Κω αντέδρασαν σθεναρά και δυναμικά για να μη γίνει το νησί τους Λέσβος, για να μην καταστραφεί ο τουρισμός μας.
Κάποιοι όμως θέλουν με τη βία να μας κάνουν Μόρια. Και όποιος αντιδρά βαφτίζεται φασίστας.
Όποιος χρησιμοποιεί λογικά επιχειρήματα και στοιχεία που αποκαλύπτει το ρόλο ορισμένων , είναι φασίστας
Φασισμός είναι όμως να μην δέχεσαι τη διαφορετική άποψη , ιδίως όταν αυτή η άποψη είναι η συντριπτική πλειοψηφία.
ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

Latest..

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

ΧΙΟΣ : Ο Δήμος Χίου, προκειμένου να ξεκινήσει ένα διάλογο και να συντονίσει τις ενέργειες οι οποίες μπορούν και πρέπει να γίνουν για την αξιοποίηση των γεωθερμικών πεδίων, … [Read More...]

ΣΥΝΕΔΡΙΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

ΧΙΟΣ : Ολοκλήρωσε τις εργασίες προετοιμασίας η Οργανωτική Επιτροπή του Παμβρονταδουσιακού Συνεδρίου, υπό τον τίτλο «Ο ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ», που θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο … [Read More...]

TΟ «ΛΙΦΤΙΝΓΚ» ΤΗΣ TEN

ΧΙΟΣ : Συνεχίζει το «λίφτινγκ» του στόλου της η TEN του Nικόλα Tσάκου, της οποίας η κεφαλαιοποίηση ανέρχεται στα 317,6 εκατ. δολ. O εφοπλιστής, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του … [Read More...]

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

ΧΙΟΣ : Ζητούνται νέοι/ες από καφέ - μπαρ για να καλυφθούν θέσεις στο μπαρ, σέρβις, λάντζα και μάγειρα. Μόνο για μόνιμη απασχόληση. Απαραίτητη προυπόθεση η αποστολή βιογραφικού στο … [Read More...]