Νέα οριοθέτηση του χώρου των αποκλεισμένων σπιτιών αποφασίστηκε από το Συντονιστικό Όργανο

ΛΕΣΒΟΣ:
Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, κ. Μανώλης Αρμανάκας: Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ειδικά αυτούς που τα σπίτια τους βρίσκονται στην περιοχή της κατάπτωσης των βράχων ότι μετά από συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου σήμερα το απόγευμα, αποφασίστηκε νέα οριοθέτηση του χώρου και ποια σπίτια πρέπει να παραμείνουν εκκενωμένα. Από αύριο λοιπόν με τη βοήθεια της Αστυνομίας θα παραμείνουν εκκενωμένα τα υπ’ αριθμ. 1,6,Χ,7,13,14,15,16,17,18,19 σπίτια. Τα υπόλοιπα θα επανέλθουν στην κανονικότητα τους.
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση την Περιφερειάρχη κα Χριστιάννα Καλογήρου, τον Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό, τον γεωλόγο Δημήτρη Ακριώτη και όλους όσους βοηθούν να αποκαταστήσουμε την περιοχή. Επίσης πληροφορούμε τους πολίτες ότι τελειώνει η μελέτη αποκατάστασης της περιοχής από τον κ. Ακριώτη και θεωρώ ότι θα προχωρήσει η υλοποίηση της το συντομότερο δυνατό. Μην απογοητεύεστε. Υπάρχουν και πολιτικοί άλλης πάστας από αυτούς που συνηθίσατε.
Μανώλης ΑρμενάκαςΑντιδήμαρχος Πλωμαρίου

Latest..

&.Τρένο&. ο Κέρκης Μαραθοκάμπου!

ΣΑΜΟΣ: Φωτογραφία του Θανάση Κυριάκου από τον προηγούμενο αγώνα του ΚέρκηΤο 7Χ7 έκανε απόψε ο Κέρκης Μαραθοκάμπου, που πήρε την έβδομη συνεχόμενη νίκη του, στην Α2 βόλεϊ ανδρών, … [Read More...]